Πόσα δήλωσαν οι τραγουδιστές στην εφορία!

Αφορμή για σχόλια έδωσε η δημοσίευση της λίστας με τα εισοδήματα που δηλώνουν οι διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες. Κάποιοι δήλωσαν ψίχουλα ακόμη και για σεζόν πριν την οικονομική κρίση.Στοιχεία για τα εισοδήματα γνωστών καλλιτεχνών για τα έτη 2008 και 2009 τα οποία δηλώθηκαν το 2009 και το 2010 (πριν ξεσπάσει η κρίση δηλαδή) αντίστοιχα αποκαλύπτουν Τα Νέα με την σημείωση ότι ο ΣΔΟΕ περνάει ήδη από το κόσκινο όσους έχουν δηλώσει… ψίχουλα. Την υψηλότερη φορολογική δήλωση

(822.059 ευρώ) εμφανίζει ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ η Άννα Βίσση δήλωσε ως προσωπικό εισόδημα μόλις 3.223 ευρώ και 4.786 (2008), 6.753 (2009) ευρώ η Δήμητρα Γαλάνη.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό είναι ότι στον πάτο της λίστας βρίσκει κανείς μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής όπως η Πέγκυ Ζήνα η οποία εμφανίζεται με μηδενική ακίνητη περιουσία (ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ελεγκτές της εφορίας διαπίστωσαν αναντιστοιχία ανάμεσα στα εισοδήματα και στις καταθέσεις και κυρία Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα κλήθηκαν για διευκρινίσεις).

Δείτε τον πίνακα από τα ΝΕΑ:

Keywords
Τυχαία Θέματα