Φιλιππίδης: Η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη!

Στους χειρισμούς της Πολιτείας αποδίδει την εκτίναξη των ποσοστών της ακροδεξιάς ο γνωστός ηθοποιός και προσθέτει πως αυτή η παράταξη δεν έχει προδώσει τις προγραμματικές τις δηλώσεις…

«Δεν με εξέπληξε καθόλου η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή», δηλώνει στο περιοδικό Glam ο Πέτρος Φιλιππίδης και εξηγεί: «Από τη στιγμή που η Πολιτεία δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε για τον κόσμο, δημιουργούνται κενά στα οποία τρυπώνουν κάποιοι. Συγκεκριμένα στην ασφάλεια. Γιατί είμαστε ένα

κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε. Όταν λοιπόν το κράτος δεν παρέχει ασφάλεια, ο κόσμος στρέφεται αλλού. Τι σας κάνει εντύπωση λοιπόν; Αφήστε που η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις».

Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε τη συνέντευξη με αφορμή τους Ιππής του Αριστοφάνη, στους οποίους πρωταγωνιστεί, αλλά δεν αρνήθηκε να απαντήσει και στην ερώτηση εάν σκέφτηκε ποτέ να πολιτευτεί αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά το σκέφτηκε μετά τις πρόσφατες εκλογές!

Αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα δηλώνοντας ότι δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα: «Φυσικά και έχω περάσει από την φάση του να χρεώνω πιστωτικές κάρτες. Ποιός δεν πέρασε; Όσοι τα κατάφεραν μπράβο τους. Ήμουν από αυτούς που έβγαλαν χρήματα, έκανα τις οικονομίες μου. Κάποτε, όχι φυσικά τώρα. Τώρα τρώμε από τα έτοιμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα