«Καθαριότητα εναντίον στυλ» – Ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο του αντρικού σώματος;

«Γροθιά» στη μόδα αποτελούν τα αποτελέσματα νέων ερευνών που καθιστούν το αγαπημένο trend των αδρών, τα μούσια, ό,τι πιο βρώμικο κουβαλούν επάνω τους.

Αναφερόμαστε φυσικά στα πλούσια μούσια που την τελευταία διετία κάνουν θραύση και ολοένα και περισσότεροι άνδρες αφήνουν να μεγαλώσουν. Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για… «καθαριότητα εναντίον στυλ», καθώς σύμφωνα με νέες έρευνες τα μούσια καταφέρνουν να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των βακτηρίων που θα βρούμε συγκεντρωμένα στο ανδρικό κορμί.

Η επιστήμονας Κάρολ Γουόκερ υποστήριξε πως οι τρίχες στο πρόσωπο μπορεί να οδηγήσουν

σε λοιμώξεις του δέρματος καθώς συμβάλλουν άμεσα στη μετάδοση των μικροβίων. Μια πολύ κακή συνήθεια όσων αφήνουν μούσια, είναι η συνεχής ενασχόληση των χεριών τους μαζί τους με αποτέλεσμα όλα τα μικρόβια των άνω άκρων να με μεταφέρονται και να «φωλιάζουν» στην τριχωτή αυτή περιοχή.

Έτσι, τονίζεται η αναγκαιότητα του συχνού πλυσίματος των χεριών, όπως επίσης κρίνεται ζωτικής σημασίας να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό της περιοχής του σαγονιού και των τριχών που υπάρχουν πάνω σ’ αυτό.

The post «Καθαριότητα εναντίον στυλ» – Ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο του αντρικού σώματος; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα