Για την ανατροπή Άρσεναλ και Ατλέτικο

Όλα για όλα θα παίξουν τόσο η Ατλέτικο και η Άρσεναλ για να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ...

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η Ατλέτικο έχει ένα πολύ εύκολο σκορ να διαχειριστεί και να ανατρέψει. Το 1-0 της Λεβερκούζεν στην «Bay Arena» δεν είναι δύσκολο για να το ανατρέψουν στο «Βιθέντε Καλδερόν» αυτό το σκορ. Παρόλα αυτά ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκοδίν και Τιάγκο, δύο πολύ σημαντικές απουσίες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Στη αντίπερα όχθη οι Γερμανοί

δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως δεν θέλουν να παρασυρθούν από από τις απουσίες της Ατλέτικο. Άλλωστε η πρωταθλήτρια Ισπανίας φέτος δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της. Οι μόνες της ήττες ήταν στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και με την Μπάγερ Λεβεκούζεν στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16».

Στα αγωνιστικά ο Σιμεόνε θα έχει τον Μογιά κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Χουανφράν, αριστερά ο Χεσούς Γκάμεθ και στο κέντρο της άμυνας ο Χιμένεθ και ο Μιράντα. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι: Σουάρεθ, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν και στην επίθεση ο Μάτζουκιτς με τον Γκριεζμάν.

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός της Μπάγερ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Λένο. Δεξιά ο Χίμπερτ, αριστερά ο Ουέντελ και στο κέντρο της άμυνας ο Σπάχιτς και ο Τοπράκ. Στα χαφ οι Κάστρο και Μπέντερ. Πιο μπροστά και δεξιά ο Μπελαραμπί, αριστερά ο Σον και πίσω από τον Ντρμιτς ο Τσαλχάνογλου.

Μονακό – Άρσεναλ

Οι Μονεγάσκοι έχουν ισχυρό προβάδισμα μετά το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού στο Λονδίνο και με κύριο γνώμονα την εξαντλητική άμυνά τους δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν την πρόκριση. Από την άλλη βέβαια η Άρσεναλ έχει αρχίσει να πατάει το γκάζι και να παίζει καλά. Κόντρα σε κλειστές άμυνες, όμως, δεν φαίνεται να τα καταφέρνει ιδιαίτερα. Η Άρσεναλ θέλει ανοικτό γήπεδο για να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι της και η Μονακό δεν προσφέρεται να της τον δώσει.

Στα αγωνιστικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να παρατάξει τους: Σούμπασιτς, Τουρέ, Καρβάλιο, Αμπντενούρ, Κουρζαβά, Μουτίνιο, Φαμπίνιο, Τουλαλάν, Κοντόγκμπια, Ντιράρ, Μπερμπάτοφ

Ενώ, ο Αρσέν Βενγκέρ θα επιλέξει τον Οσπίνα κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Μπεγερίν, αριστερά ο Μόνρεαλ και στο κέντρο της άμυνας ο Κονσιενλί με τον Μερτεζάκερ. Στα χαφ οι Καθόρλα και Κοκλέν. Πιο μπροστά και δεξιά ο Γουόλκοτ, αριστερά ο Σάντσες και πίσω από τον Ζιρού ο Οζίλ.

The post Για την ανατροπή Άρσεναλ και Ατλέτικο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα