Ράγισαν και οι πέτρες στο Σελλί – Μπαλωθιές και θρήνος στην κηδεία του Βαγγέλη [εικόνες]

Με «μπαλωθιές» αποχαιρετούν το Βαγγέλη χιλιάδες κόσμου που έχουν κατακλύσει το Σελλί Ρέθυμνου, για την κηδεία και το μνημόσυνο του 20χρονου σπουδαστή.

Η οικογένεια, οι συγγενείς, φίλοι, σύσσωμη η τοπική κοινωνία αλλά και συμφοιτητές του 20χρονου από τα Γιάννενα λένε το «ύστατο χαίρε» στον Βαγγέλη, μέσα σε κλίμα απίστευτης οδύνης και θλίψης. Στη νεκρώσιμο ακολουθία χοροστατεί ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου κ. Ευγένιος, σύμφωνα με το cretalive.

Λύγισε

η μάνα

Εκεί, στο Σελλί, οι τραγικοί γονείς λύγισαν με το που αντίκρισαν τη σορό του παιδιού τους. Η μητέρα του σπάραξε: «Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες» έλεγε με λυγμούς. «Γιε μου, παλικάρι μου, πάει το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας του, ενώ η αδελφή του αγκάλιασε το φέρετρο του αδερφού της ψελλίζοντας: «αδελφούλη μου».

Tο φέρετρο με τη σορό του 20χρονου, εξήλθε από το πατρικό σπίτι του πατέρα του με μοιρολόγια και πυροβολισμούς.

Εν τω μεταξύ, στους Αρμένους, το χωριό όπου διαμένει η οικογένεια Γιακουμάκη όλα είναι κλειστά συμμετέχοντας στην Ημέρα πένθους που κήρυξε η Τοπική Κοινότητα Αρμένων.

The post Ράγισαν και οι πέτρες στο Σελλί – Μπαλωθιές και θρήνος στην κηδεία του Βαγγέλη [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα