Η Κλαούντια Αλέντα είναι η νέα Μέγκαν Φοξ, αλλά στο πιο… τούμπανο [εικόνες]

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν Φοξ χώρισε από τον σύζυγο της Μπράιαν Όστιν με τον οποίο είχαν μαζί ένα παιδί. Ξαφνικά όλοι όσοι ορέγονταν τη Μέγκαν και την είχαν βάλει στο απυρόβλητο λόγω οικογένειας αναθάρρησαν και την έβαλαν και πάλι στο κάδρο.

Όμως όσο ωραία κι αν είναι η Μέγκαν υπάρχει μια άλλη κοπέλα, αρκετά πιο νότια από τον τόπο κατοικίας της ηθοποιού που έχει ακριβώς το ίδιο πρόσωπο και βγαίνει νικήτρια αλλού!

Η Κλαούντια Αλέντα είναι υποψήφια για το φετινό διαγωνισμό της Βραζιλίας, τον περίφημο Miss Bum Bum, δηλαδή τη γυναίκα με τα καλύτερα οπίσθια της χώρας. Και στη Βραζιλία γνωρίζουμε όλοι τι έννοια έχει αυτό το «καλύτερα». Όσο πιο τουρλωτά και φουσκωμένα τόσο το καλύτερο. Το θέμα είναι ότι η Κλαούντια έχει τα ιδανικά οπίσθια γιατί είναι τόσο όσο. Δεν είναι εξόφθαλμα ή αντιαισθητικά όπως άλλων.

Και επιπλέον η Κλαούντια παίρνει τη νίκη με διαφορά στήθους απέναντι στη Μέγκαν Φοξ. Δεν λέμε να αγνοήσετε την παλιά αγάπη. Απλώς λέμε ότι μια καρδιά είναι σαν ένα καράβι. Χωράει πολλές μέσα!

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Κλαούντια Αλέντα είναι η νέα Μέγκαν Φοξ, αλλά στο πιο… τούμπανο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα