Παναθηναϊκός: Στόχος η αγωνιστική βελτίωση

Για μια ακόμη σεζόν ο Παναθηναϊκός κρίνεται πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν και το 3-0 από την Μπριζ στο Βέλγιο, αλλά και η πολύ κακή εμφάνιση των «πράσινων» με την Καμπάλα στο Μπακού στη «λευκή» ισοπαλία για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, δίνει τροφή για σχόλια, αλλά πόσο εποικοδομητική είναι αυτή η κριτική...

Επιμέλεια: Θάνος

Δημάτσας

Είναι χαρακτηριστικό μας, ειδικά στον αθλητισμό να ασκούμε κριτική χωρίς να υπάρχει ένα μεγάλο δείγμα γραφής. Αναμφίβολα, ο επαναληπτικός στο Βέλγιο κοντρα στη Μπριζ και στην ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 δεν ήταν ό, τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι «πράσινοι», δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως ακόμη δεν έχει φύγει ο Αύγουστος και καμία ομάδα, όπως και ο Παναθηναϊκός μέσα στο καλοκαίρι δεν μπορεί να δείξει όλη την γκάμα, όλων όσων δούλεψε στην προετοιμασία.

Εκείνος που λαμβάνει όλα τα βέλη της κριτικής είναι ο Γιάννης Αναστασίου και περισσότερο έχει κατηγορηθεί για τα συστήματα που χρησιμοποιεί που προκαλούν εντύπωση, όπως το 4-2-2-2, τη στιγμή που στην Ελλάδα και στην Ευρώπη χρησιμοποιείται από πολλές ομάδες το 4-2-3-1, που μοιάζει το σύστημα της εποχής. Όση κριτική και να γίνεται ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του βρίσκονται στην προετοιμασία και μπορούν να έχουν καλύτερη άποψη και καλύτερη οπτική γωνία, σε ό, τι αφορά την τακτική που θα πρέπει να ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα στόχος της ομάδας, σε ό, τι αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα ειδικά μετά και την πολύ κακή εμφάνιση στο Μπακού κόντρα στην Καμπάλα, που ο Παναθηναϊκός εκτίμησε περισσότερο της δυνατότητες των αντιπάλων απ' ότι θα έπρεπε. Η βελτίωση της εικόνας είναι μέσα στα πιστεύω της διοίκησης καθώς θεωρούν πως έγιναν καλές μεταγραφές το καλοκαίρι. Ο Μίκαελ Εσιέν είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ενώ και ο Αμπέντ αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ στον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

The post Παναθηναϊκός: Στόχος η αγωνιστική βελτίωση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα