Τι συμβαίνει με την Κέιτι Χολμς; Εμφανίστηκε στους δρόμους άβαφη και… χωρίς δόντια! [εικόνες]

Όμορφη και γλυκιά η Κέιτι Χολμς σε κάθε εμφάνισή της τραβάει τα βλέμματα με την αριστοκρατικό και προσεγμένο στυλ της. Νέες φωτογραφίες, όμως, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλούν ανησυχία, αφού η εικόνα της γνωστής ηθοποιού είναι… τρομακτική.

Άβαφη, απεριποίητη, καταπονημένη -θα έλεγε κανείς- και χωρίς δόντια απαθανατίστηκε η ηθοποιός, με ρούχα που δεν θυμίζουν σε τίποτα τις εκλεπτυσμένες εμφανίσεις

της στην καθημερινότητα της ή στο κόκκινο χαλί.

Με μια πρώτη ματιά, η φρικιαστική εικόνα της προκαλεί σοκ, όμως ευτυχώς για την Κέιτι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η διάσημη ηθοποιός «άφησε» επίτηδες τον εαυτό της για τις ανάγκες του ρόλου της, στην ταινία «All we had», στην οποία έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί μια ανύπαντρη μητέρα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και τα βγάζει δύσκολα πέρα. Οπότε κανένας λόγος ανησυχίας, και μάλιστα το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης της είναι άκρως πειστικό!

Δείτε τις φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Τι συμβαίνει με την Κέιτι Χολμς; Εμφανίστηκε στους δρόμους άβαφη και… χωρίς δόντια! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα