Η Miss Piggy κάνει βίντεο κλιπ το Hello της Adele και της ρίχνει στ’ αυτιά [βίντεο]

Δεν γνωρίζουμε προσωπικά την Adele, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είδους χυλόπιτες ή ερωτικές απογοητεύσεις έχει βιώσει στην ζωή της, αλλά μπορούμε να ξέρουμε ότι όσα και να της συνέβησαν ωχριούν μπροστά σε αυτό που έπαθε η Miss Piggy. Τόσα χρόνια ερωτευμένοι και παντρεμένοι με τον Kermitt τον βάτραχο και πήγα όλα στα σκουπίδια μέσα σε μια νύκτα. Και όχι μόνο αυτό.

Ο χωρισμός τους σόκαρε την παγκόσμια κοινότητα. Ακόμα περισσότερο σοκαριστήκαμε όμως με το πόσο εύκολα προχώρησε στην ζωή

του ο Kermitt, καθώς όταν βρέθηκαν μαζί στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, αποκαλύφθηκε η νέα του σύντροφος, με την Miss Piggy να υποκρίνεται την άνετη και την cool, αλλά στην πραγματικότητα να θέλει να πέσει στα πατώματα.

Κι αφού δεν το έκανε στο σόου, αποφάσισε να το κάνει με ένα βίντεο κλιπ. Όχι όποιο κι όποιο, αλλά με αυτό του Hello της Adele.

Η Miss Piggy έβαλε το παλτό της, βγήκε στο ίδιο ακριβώς δάσος και άρχισε τα τηλέφωνα στον Kermitt. Τι να της πει το γαβ γαβ η Adele...;

The post Η Miss Piggy κάνει βίντεο κλιπ το Hello της Adele και της ρίχνει στ’ αυτιά [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα