«Δεν παραιτούμαι από βουλευτής»: Αστείες δικαιολογίες Κακλαμάνη

Με αστείες δικαιολογίες επιχείρησε να πείσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης την απόφασή του να μην παραιτηθεί της βουλευτικής του ιδιότητας ενόψει της μάχης των δημοτικών εκλογών. Κάτι που έκανε ήδη ο συνυποψήφιος του Άρης Σπηλιωτόπουλος αλλά και η Ρένα Δούρου που διεκδικεί την περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε τι είπε μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα Fm»:

«Δεν

θα παραιτηθώ από βουλευτής. Με εντολή των ψηφοφόρων της Αθήνας εξελέγην δήμαρχος και βουλευτής έξι φορές και με την ίδια εντολή των Αθηναίων πολιτών έφυγα από δήμαρχος, αλλά έμεινα στην αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο. Με την ίδια εντολή με έστειλαν πάλι στη Βουλή και στις 18 Μαΐου οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες θα αποφασίσουν την ιδιότητά μου, αν θα με ξαναστείλουν στην Αθήνα, ή θα παραμείνω στη Βουλή των Ελλήνων. Αυτή είναι η θέση μου, τελείως ξεκάθαρη και ας μην ψάχνουν να βρουν κάτι άλλο».

Από ΄κει και πέρα, καταθέτω την κομματική μου ταυτότητα.

Μην εκπλαγείτε ωστόσο να δείτε να έρχεται τροπολογία στη Βουλή που να λέει περί ασυμβιβάστου βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου. Ενδεχομένως και την ερχόμενη εβδομάδα, διότι θα έχουμε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Σ' αυτή την περίπτωση, θα είμαι σαφέστατα υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα