Ελεος πια: Υπάλληλοι στο Ταμείο Υγείας της Εθνικής μόνο παιδιά εργαζομένων στην Τράπεζα

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σκάνδαλο. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση. Ταυτοχρόνως όμως αποτελεί και προσβολή για όλους τους υπόλοιπους Ελληνες οι οποίοι αγωνίζονται και υπομένουν.

Οπως και να έχει είναι απλώς αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Και επιβάλλεται παρέμβαση από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας ώστε να μην περάσει αυτή η απόφαση.

Σε διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας για την πλήρωση 20 θέσεων διοικητικού προσωπικού

ο πρώτος και σαφέστερος όρος της προκήρυξης είναι οι υποψήφιοι να είναι παιδιά εργαζόμενων ή συνταξιούχων στην ΕΤΕ, στο ίδιο το ταμείο και στους συλλόγους της ΕΤΕ.

Οπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος protothema.gr στην επισυναπτόμενη αίτηση ο ενδιαφερόμενος κάτω από το όνομά του πρέπει να αναγράψει υποχρεωτικά τα πλήρη στοιχεία του γονιού του και τη θέση στην οποία απασχολείται τώρα ή στο παρελθόν στην τράπεζα καθώς και τον αριθμό μητρώου του στο ταμείο.

Και κάτι άσχετο αλλά απολύτως ενδεικτικό: Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ταμείου υπάρχει ακόμη το όνομα του κ. Χάρη Τομπούλογλου, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΥΠΕΤ, παρά το γεγονός ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο δόθηκε από τη διοίκηση της Εθνικής εντολή απόλυσης του από την τράπεζα λόγω της σύλληψής του και της άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος του για τη γνωστή υπόθεση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού».

Διαβάστε εδώ το πλήρες κείμενο της προκήρυξης

Keywords
Τυχαία Θέματα