«Toy Stories» στον «Ελληνικό Κόσμο»! Η έκθεση σπάνιων παιχνιδιών που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι

Η πρωτότυπη έκθεση παιχνιδιών «Toy Stories», που ενθουσιάζει τα παιδιά και συγκινεί τους μεγάλους, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Φέτος, η έκθεση, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από εκατό σπάνια και μοναδικά παιχνίδια από τη συλλογή του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. (Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλολογικών και Ιστορικών Αρχείων), το οποίο διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές παιχνιδιών στον κόσμο, αρχεία, βιβλία, περιοδικά, πλούσιο συλλεκτικό υλικό και μοναδικά ιστορικά κειμήλια, επιφυλάσσει μία ακόμα έκπληξη στους επισκέπτες.

Για τις γιορτινές

μέρες και μόνο εκτίθεται μια συλλογή με εκατοντάδες αυτοκινητάκια που αποτυπώνουν την ιστορία των Matchbox. Παράλληλα, σε συνεργασία με την AthensTrainers θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες για παιδιά από ειδικούς εκπαιδευτές.

Τα χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα «FitSmilingKids» θα προσφέρουν ώρες ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης και θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα των παιδιών αξέχαστα.

The post «Toy Stories» στον «Ελληνικό Κόσμο»! Η έκθεση σπάνιων παιχνιδιών που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα