Μία βόλτα στον «Παπασπύρου»! Θα σε εκπλήξει με τις γλυκές και αλμυρές του δημιουργίες [εικόνες]

Μυρωδιές, αρώματα, γεύσεις που σε σέρνουν από τη μύτη και μία αλυσίδα φούρνων – ζαχαροπλαστείων να κρατά την παράδοση στην απόλαυση από το 1940. Η εταιρεία «Παπασπύρου» έχει κάθε λόγο να γίνει η αγαπημένη σου, ειδικά αυτή την περίοδο, αφού οι νοστιμιές της δεν αφήνουν κανέναν ανικανοποίητο.

Οι χριστουγεννιάτικες προτάσεις περιλαμβάνουν παραδοσιακές γλυκές επιλογές, όπως μελομακάρονα, κουραμπιέδες

και δίπλες, την μοναδική λιχουδιά panettone που παρασκευάζεται με τον αυθεντικό ιταλικό τρόπο, καθώς και το εντυπωσιακό ginger bread house, που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.

Για την Πρωτοχρονιά, μη παραλείψεις να δοκιμάσεις την κλασική βασιλόπιτα και τη βασιλόπιτα τσουρέκι, ενώ μεταξύ άλλων, η υπέροχη τούρτα κάστανο montblanc θα κερδίσει τις εντυπώσεις σου.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι λάτρεις των αλμυρών γεύσεων, θα ανακαλύψουν μια τεράστια ποικιλία με περισσότερα από 17 είδη φρεσκοψημένoυ ψωμιού, μυρωδάτα κουλούρια και φρέσκα σάντουιτς. Τραγανά κριτσίνια, μπατόν σαλέ και σφολιάτες όλων των ειδών είναι μόνο μερικά από τα καλούδια.

Η τελευταία έκπληξη των καταστημάτων «Παπασπύρου» ακούει στο όνομα catering.

Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν χρόνο να προετοιμάσουν το γιορτινό τραπέζι, διατίθεται ένα ολοκληρωμένο μενού με πεντανόστιμες σούπες, ολόφρεσκες σαλάτες, ζουμερά ψητά κρεατικά, παραδοσιακή γαλοπούλα και γουρουνόπουλο ψητό αλλά και ξεχωριστές ποικιλίες από γλυκά.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Info: www.papaspirou.gr

The post Μία βόλτα στον «Παπασπύρου»! Θα σε εκπλήξει με τις γλυκές και αλμυρές του δημιουργίες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα