The Vlassis Tsakas Show

Ο πρίγκιπας έγινε… πρίγκιπες, τα σενάρια αφθονούν, η λογική φωνάζει βοήθεια και στη μέση ο Βλάσσης Τσάκας σε ρόλο ανιματέρ του ποδοσφαιρικού Λας Βέγκας μας. Απολαύστε ανεύθυνα…

Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να ακούγεται το όνομά του περισσότερο και από του Λουκά Παπαδήμου σε μια χώρα που βούλιαζε. Είναι ο άνθρωπος που υποσχέθηκε να βγάλει τον ΠΑΟ από τα

ελληνικά σύνορα και να τον μετατρέψει σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Είναι ο άνθρωπος που μαζί με την βαλίτσα του από την Τζέντα έφερε πετροδολάρια, πρίγκιπες και όνειρα για… Champions League. Είναι ο show man Βλάσση Τσάκας, ο οποίος  στο τελευταίο τεύχος του Nitro μίλησε για την αφεντιά του. Απολαύστε ανεύθυνα…(Συνέντευξη: Νίκος Παπαϊωάννου)

* Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να προσεγγίσω ανθρώπους. Είμαι ανοιχτό βιβλίο. Είμαι όμως φυσιογνωμιστής. Περνάω τον άλλον από face control. Αν μου κάνει κλικ, τότε μπορεί να είμαστε φίλοι για μια ζωή. Αν όχι, προχωράω.

* Στην αρχή, όταν με ρωτούσαν τι θα γίνω όταν μεγαλώσω, έλεγα δικηγόρος. Την ήθελα τη Νομική, αλλά μετά είδα πως ήταν καλύτερα να ασχοληθώ με το ξενοδοχειακό κομμάτι. Έκανα το μεταπτυχιακό μου στη Γερμανία πάνω στα ξενοδοχειακά, οπότε εστίασα εκεί. Έτσι, η ζωή κύλησε στα ξενοδοχεία. Μεγαλώνοντας σε έναν τουριστικό προορισμό όπως είναι η Κρήτη, δεν μπορείς παρά να στραφείς προς τον τομέα αυτόν. Επίσης, μου άρεσε πάντα η επαφή με τον κόσμο, και η επιτυχία σου στο χώρο αυτόν εξαρτάται από την ικανότητά σου να συναναστρέφεσαι με κόσμο. Αυτό το επάγγελμα μου άνοιξε καινούργιους ορίζοντες.

* Στο ξενοδοχείο Calypso στον Πλακιά ξεκίνησα τη συνεργασία μ’ ένα μεγάλο γυμνιστικό κλαμπ, που έφερε πολύ τουρισμό στην Κρήτη. Μάλιστα, τότε η ΕΡΤ2 και η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ είχαν κάνει εκτενή ρεπορτάζ για το εγχείρημα αυτό. Τότε με είδε ο μακαρίτης ο Γιάννης ο Σαράντης, που είχε ξενοδοχεία σε Θάσο και Καβάλα. Μου έκανε πρόταση, με μοσχοπλήρωσε κι έφυγα από εκεί.

* Απλά μίλησα ειλικρινά. Είπα από την αρχή την αλήθεια. Κανείς δεν την πίστεψε. Όλοι γέλασαν και είπαν “πώς είναι δυνατόν αυτός ο μαλάκας να κουβεντιάζει με πρίγκιπες”. Αυτός ο μαλάκας λοιπόν δε μιλάει ούτε μ’ έναν ούτε με δύο πρίγκιπες, αλλά με δέκα. Κυριολεκτώ. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα η οποία με ακούει, κι όταν θα τους δουν εδώ πέρα, τότε θα γελάσω πάρα πολύ εγώ.

* Η σχέση μου με τους Άραβες είναι δεδομένη. Θα στενοχωριόμουν αν δεν καταφέρναμε να πάρουμε τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες δουλειές θα γίνουν, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι το κερασάκι στην τούρτα. Τώρα ο Παναθηναϊκός τούς έχει παρασύρει και αυτούς εκεί κάτω. Η τρικυμία αυτή μας παρέσυρε όλους. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα εκτιμήσει σωστά τη δυναμική της υπόθεσης. Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ πώς γίνεται σε μια χώρα που βουλιάζει το πρώτο θέμα να είναι ο Παναθηναϊκός.

* Η ηθική αυτουργός των κιλών μου είναι η γυναίκα μου. Κάνει φοβερό παστίτσιο, μουσακά, και μου αρέσουν όλα αυτά, ρε γαμώτο!Αν και είναι από την Καβάλα, έχει εντρυφήσει και στην κρητική κουζίνα και μαγειρεύει απ’ όλα. Παρόλο που δεν της αρέσει το αρνί, το

Keywords
Τυχαία Θέματα