Give me 5 (vid)

Τι σχέση έχει μια παραλία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 και μια BMW Μ5; Με λίγη φαντασία και πολύ τέχνη, τα πάντα συνδέονται.

Από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Τελευταία είναι μόδα τα videos με αυτοκίνητα που αφήνουν τα ίχνη τους στην άσφαλτο. Αλλά για τελείως άσχετο λόγο. Πριν λίγες μέρες δείξαμε ένα τέτοιο video με αφορμή το ισπανικό

ντέρμπι. Σήμερα ψαρέψαμε την καινούργια BMW M5 να κάνει μπαντιλικια στην παραλία.Κάποτε και δεν λέω πριν δεκαετίες, το πολύ πριν τέσσερα με πέντε χρόνια, το να βλέπεις σε επίσημο εργοστασιακό  trailer το αυτοκίνητο να πλαγιολισθαίνει ήταν αμαρτία. Σήμερα σχεδόν οτιδήποτε άλλο μοιάζει βαρετό. Προφανώς η εταιρική επικοινωνία έχει αλλάξει γιατί αλλιώς δεν θα έβαζαν τον εργοστασιακό οδηγό της εταιρίας, κάποιον Wolfgang Weber, να κάνει πιρουέτες στην παραλία. Υπάρχει λόγος. Σοβαρότερος από το να παλιμπαιδίζεις στην αμμουδιά. Και αυτός είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου που θα γίνουν του χρόνου και στους οποίους η BMW έχει αναλάβει να προμηθεύσει 4.000 αυτοκίνητα και 400 ποδήλατα για τις μετακινήσεις αθλητών και παραγόντων.

Μιλάμε για στόλο κανονικό αλλά και ένα deal εκατομμυρίων που προωθεί το brand στις παγκόσμιες αγορές τώρα που η Ευρώπη λαχανιάζει. Το χρήμα πλέον για τις αυτοκινητοβιομηχανίες δεν είναι στη Γηραιά Ήπειρο. Λέγεται Ινδία, Κίνα, Ρωσία εκεί που νέοι εκατομμυριούχοι φυτρώνουν σαν μανιτάρια. Βενζίνα, diesel, υβριδικά, μοτοσικλέτες αλλά και πολλά αυτοκίνητα που θα ‘χουν τροποποιηθεί για να υπάρχει πρόσβαση στα άτομα με ειδικές ανάγκες θα τα βλέπεις παντού το επόμενο καλοκαίρι μέσα από την τηλεόραση σου.
Μέχρι τότε ο κύριος Weber κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται από το pay roll της BMW. Να “ζωγραφίζει” ακροβατικά στις ερημικές ακτές της Ουαλίας και να κλείνει το video με το σχήμα ενός αθλητή να μένει στην άμμο. Σε κάτοψη. Όπως και αυτό που δείξαμε στο El Classico.

Διαβάστε ακόμα:

* Γιατί η Ferrari είναι αργή (vid)

* Η καλύτερη δικαιολογία του κόσμου (vid)

* Κάνει ζέστη ή εμένα μου φαίνεται; (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα