Rock bazaar στο Gagarin 205

Είσαι από αυτούς που βρέξει, χιονίσει, Χριστούγεννα, Πάσχα και 15αυγουστο έχουν καρφωμένη στο μυαλό τους την rock λογική; Ε, τότε πήγαινε RockinXmas Bazaar στο Gagarin (18/12).

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Οι Κυριακές είναι μέρες για σπίτι,

καναπέ, ηρεμία, καμιά ταινία και μουσική. Ιδιαίτερα αν είναι χειμώνας, έχει άσχημο καιρό και δεν έχεις ξεπεράσει τις αλκοολασίες της προηγούμενης νύχτας. Εκτός κι αν έχει κάτι το εξαιρετικό, όπως το RockinXmas Bazaar που διοργανώνει το Gagarin 205, αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο γνωστός συναυλιακός χώρος άλλαξε και διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις του bazaar. Στους πάγκους θα μπορείς να βρεις και μάλιστα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σπάνια βινύλια, cd, αφίσες, t-shirts, βιβλία, κόμικς, vintage ρούχα, dvd, μινιατούρες, φετίχ αντικείμενα, εισιτήρια ιστορικών lives και πολλά άλλα.

Αν κουραστείς μπορείς να πας στον εξώστη όπου θα υπάρχει ένα rockin’ cafe-snack bar με cozy τραπεζοκαθίσματα και γερά σκαμπό για τους δυνατούς πότες. Και φυσικά με μουσικές, καθώς από τις 12 το μεσημέρι που θα ανοίξει το bazaar μέχρι τα μεσάνυχτα που θα τελειώσει, θα περάσουν από τα decks 15 djs για να καλύψουν όλα τα μουσικά γούστα.

* 12-1 Γιώργος Μιχαλόπουλος (grand opening set) : Θα παίξει και για κάποιους που πιθανότατα ήρθαν κατευθείαν από το Σάββατο.
* 1-2 Ηλίας Πυκνάδας (mixtape.gr): Πιθανόν να σας κοροϊδέψει και να παίξει μόνο ένα έτοιμο mixtape που έφερε από το σπίτι.
* 2-3 Βάσια Τζανακάρη (συγγραφέας) : θα παίξει αστικά μπλουζ για κορίτσια που αγάπησαν τον Lux Interior και αγόρια που έχουν ακόμα μακριά μαλλιά.
* 3-4 Αντώνης Μουστάκας και Κώστας Σακκαλής (Rocking.gr): βρίσκονται σε μυστική αποστολή και θα παίξουν groovy garage και stripped down blues.
* 4-5 biou_ + Freak_sos (Φροίξος Φυντανίδης+Νάγια Κωστιάνη): Θα παίξουν για το hangover της Κυριακής και την τιμή του Lord Voldemort.
* 5-7  Τόσο Νέοι, Τόσο Πουριτανοί (Θεοδόσης Μίχος, Άρης Καραμπεάζης) feat. Φώτης Βαλλάτος: Θα παίξουν το hardcore soundtrack του ρεβεγιόν της ετήσιας επανάστασης.
* 7-9  Laternative (Παναγιώτης Μένεγος, Σταύρος Διοσκουρίδης) feat. Νικήτας Μαντάς: θα παίξουν καλυτερα από τους Φώτη Βαλλάτο, Θεοδόση Μίχο και Άρη Καραμπεάζη.
* 9-10 Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetRadio.gr): Θα παίξει τα καλύτερα της χρονιάς -ναι, έτσι απλά – για το e-tetRadio.
* 10-12 Nίκος Τριανταφυλλίδης (Gagarin 205). The Face On The Bar Room Floor. Ο ακατανόμαστος DJ Drink θα παίξει με μόνο σκοπό να σπείρει τον  συναισθηματικό όλεθρο και την απόλυτη καταστροφή.

RockinXmas Bazaar @ Gagarin 205
Κυριακή, 18/12, 12.00-00.00, Λιοσίων 205, Αθήνα

Διαβάστε ακόμα:

* Κόκκινος Λωτός: Μια cheap and good ιστορία

* Μια Special (K’z) βραδιά

* Gin Joint: Για πότες άλλης εποχής

Keywords
Τυχαία Θέματα