Europa League: Από το Playstation… στο White Hart Lane με την Τότεναμ ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης ζει το απόλυτο όνειρο και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται και να διεκδικεί. Στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, φιλοξενείται από την Τότεναμ στο White Hart Lane...

Οι Αρκάδες, παρότι βρίσκονται σε όμιλο – φωτιά έχουν τέσσερις βαθμούς και απέναντι στην Τότεναμ θέλουν πάλι να κάνουν όλη την Ευρώπη να μιλούν για την ομάδα από την Τρίπολη. Η Τότεναμ από την πλευρά

της, ναι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, αλλά φόβητρο δεν είναι. Στην Premier League δεν τα πάει πάρα πολύ καλά και προέρχεται από τα τέσσερα γκολ της Σίτι, ή μάλλον του Αγκουέρο στο «Έτιχαντ».

Όλο το παιχνίδι των «σπιρουνιών» είναι ο Έρικσεν, ο Λαλάνα και ο Σολδάδο, οι οποίος είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι, ενώ ο Δανός δοκιμάζει συνεχώς σουτ. Στην επίθεση κάποιες φορές βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός, Καμπούλ., ο οποίος συχνά, πυκνά πραγματοποιεί επελάσεις με την μπάλα στα πόδια.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Στάικος Βεργέτης δεν φοβάται το ματς και παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-3. Ο Κοζίτσκι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Λούι, αριστερά ο Παντελιάδης και στο κέντρο της άμυνας ο Σανκαρέ με τον Ζησόπουλο. Στα χαφ θα είναι ο Μουνάφο, οΤσοκάνης και ο Ουσέρο, ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται Ο Μάσα, ο Ρόλε και στην κορυφή ο Μπαράλες.

Ώρα σύσκεψης: 22:05, ΑΝΤ1

Συνάντηση κορυφής: White Hart Lane

The post Europa League: Από το Playstation… στο White Hart Lane με την Τότεναμ ο Αστέρας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα