Europa League: Επανεκκίνηση με Αϊντχόβεν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ακόμα ούτε ένα βαθμό στο Europa League και την Πέμπτη στο Φίλιπς Στάντιον, στην Ολλανδία...

Η ήττα από τον ΟΦΗ κλόνισε άπαντες στο Τριφύλλι με Γιάννη Αναστασίου και Γιάννη Αλαφούζο να επισημαίνουν στους παίκτες την σπουδαιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός

καθώς επίσης και ότι τα πρέπει να κάνουν... restart και το νέο ξεκίνημα να γίνει με νίκες τόσο επί της Αϊντχόβεν, όσο και επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Γιάννης Αναστασίου, αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με 4-3-2-1. Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Τριανταφυλλόπουλος, αριστερά ο Νάνο και στο κέντρο της άμυνας ο Σίλντενφελντ με τον Κουτρουμπή. Τρεις ανασταλτικοί μέσοι ο Λαγός και πιο μπροστά του ο Ζέκα και ο Δώνης. Ντίνας και Ατζαγκούν στα «φτερά» και στην κορυφή ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Φιλίπ Κοκού από πλευράς Αϊνχόβεν δεν κάνει διαφοροποιήσεις και επιλέγει το 4-3-3. Ο Ζόετ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Αρίας, αριστερά ο Βίλεμς και στο κέντρο της άμυνας ο Ρεκίκ και ο Μπρούμα. Στα χαφ θα είναι ο Χέντριξ, ο Φλόετ και ο Μάχερ και στην επίθεση ο Λοκάντια, ο Ζοσεφσούν και ο Νάρσινγκ.

Ώρα σύσκεψης: 22:05, Novasports

Συνάντηση κορυφής: Φίλιπς Στάντιον

The post Europa League: Επανεκκίνηση με Αϊντχόβεν ο Παναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα