Νύχτες Πρεμιέρας: Από το «Στα καλά καθούμενα» στο «Δικαστή» οι ταινίες σήμερα

Λάβετε θέσεις! Μία πλούσια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά με την Ζέτα Μακρυπούλια να δίνει δυναμική παρουσία και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να βγάζει τη στολή του Iron Man για να βάζει αυτή του δικαστή.

Πολυσυζητημένη πρεμιέρα με ελληνικό στίγμα! Το «Στα καλά καθούμενα» επιτέλους βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες με την υπογραφή του ταλαντούχου Νίκου Ζαπατίνα και

τα ονόματα των Ζέτα Μακρυπούλια και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου να ηχούν δοξαστικά. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Μπάμπη που θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, ανάμεσα στις οποίες ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, μια γυναίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά τον έρωτα.

Ο πλέον περιζήτητος χολιγουντιανός σταρ Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδύεται ένα μεγαλοδικηγόρο στην ταινία «Ο δικαστής» όπου επιστρέφει στην επαρχιακή κωμόπολη που μεγάλωσε για την κηδεία της μητέρας του και καλείται να ξεμπλέξει τον πατέρα του, έναν σεβάσμιο δικαστή της περιοχής, από μια κατηγορία για φόνο. Δίπλα στον ατακαδόρο Ντάουνι Τζούνιορ, ο Ρόμπερτ Ντιβάλ παραδίδει μια οσκαρική ερμηνεία, ενώ ο Ντέιβιντ Ντόμπκιν των «Αλλάζουμε;» και «Γαμο-μπελάδες» δοκιμάζεται σε ένα δραματικό δικαστικό θρίλερ.

Η Δανή Λόνε Σέρφινγκ διασκευάζει ένα θεατρικό της Λόρα Γουέιντ, με θέμα τις ακραίες φάρσες των φοιτητών της Οξφόρδης που ανήκουν στην περιβόητη «Λέσχη της Κομψής Αλητείας» με τον ομώνυμο τίτλο. Μια λέσχη για πλούσιους φοιτητές καλών οικογενειών που νομίζουν ότι ζουν στο απυρόβλητο, μέχρι τη στιγμή που τα πράγματα θα φύγουν εκτός ελέγχου.

Οι Μικελάντζελο, Ντοναντέλο, Ραφαέλο και Λεονάρντο, τα γνωστά από την τηλεόραση «Χελωνονιντζάκια», πιάνουν δουλειά προσπαθώντας να σώσουν τη Νέα Υόρκη από τον σατανικό Σρέντερ και την αδίστακτη συμμορία του. Σε αυτήν την αποστολή ζωής και θανάτου θα πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη δημοσιογράφο Έιπριλ Ο'Νιλ (Μέγκαν Φοξ ) και τον εξυπνάκια κάμεραμάν της (Γουίλ Αρνέτ ), στο δρόμο τους, όμως, θα βρουν εμπόδια και κρυφούς εχθρούς από εκεί που δεν το περιμένουν.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες κάνουν απόψε πρεμιέρα και οι «Άπιστοι γείτονες» με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Χένρικ Ρούμπεν Γκενζ. Οι απερίσκεπτοι Τζέιμς Φράνκο και Κέιτ Χάντσον ανακαλύπτουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο διαμέρισμα του νεκρού γείτονά τους. Αφού πρώτα αμφιταλαντευτούν, θα αποφασίσουν να οικειοποιηθούν τα χρήματα, βάζοντάς τους στο στόχαστρο του ανθρώπου που τα έκλεψε.

Ένα διαφορετικό από τη χολιγουντιανή συνταγή animation του Βέλγου Μπεν Στάσεν με ήρωα το μικρό γάτο Θάντερ και τίτλο «Το μαγικό σπίτι» ετοιμάζεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Ο μάγος Λορέντζο μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια και ρομποτάκια, που μπορούν να φτιάχνουν πρωινό ενώ χορεύουν και τραγουδούν! Ο Τζακ το λαγουδάκι και η Μάγκι το ποντίκι, όμως, συνωμοτούν για να διώξουν το κακόμοιρο γατάκι. Πριν προλάβουν, ο μάγος θα αρρωστήσει και όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού που κινδυνεύει να πουληθεί θα ενωθούν για να το σώσουν, με πρωτεργάτη το Θάντερ.

The post Νύχτες Πρεμιέρας: Από το «Στα καλά καθούμενα» στο «Δικαστή» οι ταινίες σήμερα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα