Kate Middleton: ανανεωμένη στην πρώτη της επανεμφάνιση

Η Kate Middleton ανέλαβε και πάλι τα επίσημα καθήκοντά της μετά τη γέννηση της μικρής Charlotte. Ανανεωμένη και με νέο hair look με αφέλειες, επισκέφθηκε το κέντρο της Anna Freud στο Λονδίνο και ενημερώθηκε για το έργο που γίνεται αναφορικά με τη φροντίδα και την ψυχική υγεία των παιδιών.

Φορώντας ένα μια δημιουργία Ralph Lauren

και μαύρες γόβες, η Δούκισσα του Cambridge έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε τα βλέμματα. Όλοι παρατηρούσαν την καλλίγραμμη και λεπτή σιλουέτα της που μάλλον αποκαλύπτει πως η τρίτη εγκυμοσύνη δεν είναι παρά ένας μύθος, τουλάχιστον για τώρα. Οι φήμες δε, οργιάζουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ, αφού κατέκτησε το ρεκόρ παραμονής στο θρόνο, είναι έτοιμη να αποσυρθεί και να παραδώσει τα σκύπτρα στην Kate Middleton.

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: hair look, Kate Middleton

Keywords
Τυχαία Θέματα