Είναι γεγονός! Η Jennifer Aniston είναι έγκυος

Το αμερικανικό περιοδικό «OK!» σε νέο δημοσίευμά του αποκαλύπτει τη χαρούμενη είδηση! Είναι γεγονός, η Jennifer Aniston είναι 46 χρονών και επιτέλους έγκυος!

Το περιοδικό αναφέρει πως η γνωστή ηθοποιός είναι 3 μηνών και πως περιμένει κοριτσάκια. Λίγες μέρες πριν τη γάμο της με τον 44χρονο Justin Theroux, έμαθε πως είναι έγκυος και έσπευσε αμέσως να τον ενημερώσει.

«Του μαγείρεψε ένα ρομαντικό δείπνο

και μετά του είπε ότι είχε μια ιδιαίτερη έκπληξη για εκείνον. Στη συνέχεια του έδειξε τα αποτελέσματα από το τεστ που είχε κάνει. Ο Justin συγκινήθηκε και μάλιστα έκλαψε λιγάκι»», είπε στο περιοδικό μια πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Η απεριόριστη χαρά της δεν κρύβεται. Ενώ ο Justin Theroux ήταν σε γυρίσματα για τη νέα του ταινία στο Τέξας, η Jennifer του έστειλε το υπερηχογράφημα και του έγραψε αστειευόμενη, «μάλλον το πρόβλημα είναι διπλό» υποστηρίζει η πηγή στο περιοδικό.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει λέξη. Το δημοσίευμα όμως αναφέρει πως η Aniston είχε περάσει έναν ολόκληρο χρόνο κάνοντας θεραπείες γονιμότητας κι έτσι ευχόμαστε το όνειρό τους να είναι αληθινό και με αίσιο τέλος.

Keywords
Αναζητήσεις
jennifer aniston εγκυος
Τυχαία Θέματα