Το ΠΑΣΟΚ ξανά στο 45%

Το κείμενο αυτό, ποτισμένο με το πράσινο δάκρυ της ΠΑΣΟΚικής ψυχής γράφεται με αφορμή μια έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτή το 40% περίπου των υπαλλήλων στο δημόσιο ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και μόλις το 4,6% ΠΑΣΟΚ. Νιώθετε και εσείς την οργή να πλημμυρίζει το είναι σας έτσι;

Οι αχάριστοι κηφήνες του δημοσίου, τους μπαμπάδες τους, τους

νονούς τους, τους μέντορες τους, τους ευεργέτες τους στο ΠΑΣΟΚ τους απαρνήθηκαν. Αυτή η ντροπή πρέπει να ξεπλυθεί άμεσα. Το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας πρέπει από τις στάχτες του να ξαναγεννηθεί και να ξαναπιάσει ποσοστά 45%. Γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι αν ποτέ γίνει καμιά στραβή και βγούμε από το μνημόνιο θα μας ξαναβάλει στο πιτς φυτίλι.

Τι χρειάζεται για να εκτοξευθεί; Τίποτα φοβερό. Απλώς να ξαναθυμηθεί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, τις ρίζες της και το πρόγραμμα που την έφερε στην κορυφή.

Για αρχή, αλλάζουμε αρχηγό. Καλή η Φώφη δεν λέω, αλλά μόνο το target group του Μάκη του Γιομπαζολιά (άντε και τους τηλεθεατές του Αυτιά) μπορεί να συγκινήσει. Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται δυναμικό αρχηγό που να συνδυάζει το παλιό, με το νέο, να θυμίζει κάτι από Ανδρέα, να έχει όραμα για τη χώρα και φυσικά να χορεύει ζεϊμπέκικο. Όλα αυτά τα προσόντα τα διαθέτει και με το παραπάνω η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες τίθεται επικεφαλής του κινήματος. Αμέσως αμέσως από το 4% πηγαίνουμε στο 15% (μόνο με τις αεροσυνοδούς, τους παλιούς συναδέλφους της στην ΕΡΤ και τους μπανιστηρτζήδες της “Αυριανής”).

Στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ετοιμάσει το προεκλογικό του πρόγραμμά. Τέρμα οι εκσυγχρονισμοί και οι μεταρρυθμιστικές μπαρούφες. Η σχέση ΠΑΣΟΚ ψηφοφόρου ανέκαθεν πέρναγε πρώτα από την καρδιά και μετά από την τσέπη. Εκεί θα ποντάρουμε ξανά.

Με βασικό σύνθημα «Μέρκελ και μνημόνιο υπόθετο αιώνιο», το ΠΑΣΟΚ υπόσχεται έξοδο από τα μνημόνια της υποτέλειας για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το πρόγραμμά του, το οποίο προβλέπει τα εξής:

1. Διπλασιάζουμε τους υπαλλήλους στο δημόσιο (δεν μιλάμε για τριπλασιασμό γιατί είμαστε σεμνοί και ταπεινοί) για να ξαναβρεί το χαμόγελό του ο Έλληνας.

Περίπου 300.000 θα απορροφηθούν στον Οργανισμό αποξήρανσης της λίμνης Κωπαΐδας, αλλά θα πάρουν απόσπαση για την Αθήνα για να μπορούν να επιβλέπουν τα έργα καλύτερα. Και επειδή η παρακολούθηση της αποξήρανσης μιας λίμνης που έχει ήδη αποξηρανθεί είναι μαρτύριο μεγαλύτερο και απ’ την παρακολούθηση φιλικού της Εθνικής με το Καζακστάν (χωρίς Άρη Γάτα στο ρεπορτάζ) οι υπάλληλοι θα παίρνουν επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών και θα βγαίνουν στη σύνταξη στα 60 (κιλά). Για ηλικία 45 και βγάλε.

2. Επαναφέρουμε τις συντάξεις στα προ μνημονίων επίπεδα και εκτός από το δώρο Χριστουγέννων, προσθέτουμε επίσης τα παρακάτω δώρα: Τσαγκαροδευτέρας, Τρίτης και 13, Τετάρτης του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσικνοπέμπτης, Μεγάλης Παρασκευής, Σαββατοκύριακο Mega (με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο).

3. Κάνουμε κάστινγκ για την επιλογή αεροσυνοδών. Οι υποψήφιες θα είναι από Miss Πελοπόννησος και πάνω, ενώ για την τελική επιλογή θα συσταθεί τριμελής επιτροπή (δεκατριών ατόμων) του δημοσίου, με τη συμμετοχή της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, του Μάκη Γιομπαζολιά και του συντρόφου Σπαλιάρα. Δικαίωμα ψήφου θα έχει και όποιος πολίτης διαθέτει ζιβάγκο στην ντουλάπα του.

4. Η πολεοδομία αβάδιστα στο σπίτι σου. Δεν πας εσύ σ’ αυτούς, έρχονται αυτοί σε σένα και κάνουν και προσφορές. Πχ αν μαζευτείτε πάνω από 5 άτομα στη γειτονιά για να εξυπηρετηθείτε με ένα σμπάρο, τότε έχει έκπτωση στο φακελάκι 30%. Αν μαζευτούν 8-9 έκπτωση 40%. Και από 10 και πάνω έκπτωση 50% και ένα μπουκαλάκι Johnnie στον Σότη Βολάνη (αν δεν το χει πιει ο Σότης).

5. Επαναφορά διαφάνειας με τη δημιουργία του σάιτ fakelakionline.org (από το orgasmos). Για τις συναλλαγές τους με το δημόσιο αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους στα νοσοκομεία οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν στο σάιτ να επιλέγουν «Κατηγορία λαδώματος» και με την υπηρεσία «παροχή λαδιού online» (δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές, μέχρι και τηλεκάρτες) να κάνουν εύκολα και γρήγορα τη δουλειά τους.

6. Με μια απλή επίδειξη της ΠΑΣΟΚικής τους ταυτότητας φέρνουμε γρήγορα και με ασφάλεια τα παιδιά σας-μας στο Πεντάγωνο, το οποίο γίνεται πλέον ένα τεράστιο κάμπινγκ με τρεις θύρες και έξι πέταλα για να χωρέσουν τα φανταράκια μας. Καθημερινά δίνουν συναυλίες γνωστοί τραγουδιστές όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Πισίνας και οι Scorpions, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνονται ασκήσεις σκοποβολής (σε λούνα παρκ, με δώρο κουκλάκια). Για να μην κλείσουν τα άλλα στρατόπεδα (και χάσουμε 10.000 θέσεις στο δημόσιο) τα χρησιμοποιούμε ως κέντρα φιλοξενίας αλλόθρησκων, παραπλανημένων ψηφοφόρων που δεν έχουν ασπαστεί ακόμα την σοσιαλιστική θρησκεία. Οι βλάσφημοι κοιμούνται σε βρεγμένο πάτωμα μαζί με τους κοριούς και τους γυρίνους και τρώνε μια φορά τη μέρα Γκοτζίλα-αυγοτάραχο που είχε ξεμείνει από τη σειρά του ενοίκου του τάφου της Αμφίπολης.

7. Αποφυλάκιση του Άκη για να αναλάβει το υπουργείο οικονομικών και να χρηματοδοτήσει με ζεστό χρήμα την ανάπτυξη. Ο ΕΝΦΙΑ καταργείται άμεσα και κάθε Έλληνας αποκτάει 32 σπίτια (το ένα εκ των οποίων στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου) για να στεγάσει τα όνειρά (και τις γκόμενές) του.

8. Επιστροφή Γιώργου Παπανδρέου στο κόμμα.

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να κάνει καθημερινά το γύρο της Αθήνας με το ποδηλατάκι του, φορώντας μπλούζα και κασκόλ ΠΑΣΟΚ για την προσέλκυση νέων ψηφοφόρων. Για τις ανάγκες του εγχειρήματος δημιουργείται η ΜΚΟ «Ο από ποδηλάτου Θεός» με 32 μέλη τα οποία θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Γιώργο, αν αποφασίσει να ξαναβάλει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει.

9. Δημιουργία ΕΡΤ 4, ΕΡΤ 5 και ΕΡΤ εις τη νιοστή για να είμαστε σίγουροι ότι ποτέ ξανά δεν θα μείνουν εκτός τηλεόρασης η Μπήλιω Τσουκαλά με το «Έχεις γούστο», η Βίκυ Φλέσσα με το θεσπέσιο «Στα άκρα» και η Μάρνη Χατζηεμμανουήλ με το «Κυριακή στο χωριό». Δημιουργείται επίσης και η ΚΟΚΕΡΤ με καθημερινά τεστ στα σήματα του Κώδικα Οδικής Ασφάλειας από τον Κίμωνα Tokoulouri (συνεργασία του Κίμωνα με την γνωστή ιστοσελίδα).

10. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου υποχρεούνται όλοι οι αγρότες να έχουν μια τουλάχιστον Πόρσε Καγιέν δίπλα στο τρακτέρ για τη μεταφορά των προϊόντων της μάνας γης. Για την αγορά της θα υπάρξει άμεση καταβολή επιδόματος Κίνησης. Επίσης για να βεβαιωθεί το κίνημα ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και ότι αυτή τη φορά οι επιδοτήσεις θα πάνε σε Καγιέν και όχι στα κωλάδικα υποχρεώνει τα καφενεία του χωριού να προσθέσουν στύλο στα μαγαζιά για την διενέργεια σεμιναρίων Pole Dancing, ανοιχτών (ορθάνοιχτων) για το κοινό.

The post Το ΠΑΣΟΚ ξανά στο 45% appeared first on KoolNews.

Keywords
ΠΑΣΟΚ, ξανα, το φως, δωρο χριστουγεννων, φως, συριζα, μνημονιο, target, group, παπανδρεου, ΕΡΤ, μερκελ, αθηνα, επιδομα, mega, miss, συμμετοχή, προσφορες, org, online, scorpions, ενφια, μκο, τεστ, dancing, Καλή Χρονιά, μνημονιο 2, η ημέρα της γης, μνημονιο 3, βγαινουν, επιδοτησεις, γατα, δουλεια, δωρα, μκο, ονειρα, προγραμμα, σηματα, τεστ, υπουργειο οικονομικων, φως, mega, scorpions, αγορα, αφορμη, βικυ, βικυ φλεσσα, γειτονια, δημητρα, γινει, γινεται, γινονται, δημοσιο, δυναμικο, δωρο, ευκολα, εργα, εξι, εξυπηρετηση, ερευνα, ερχονται, ζιβαγκο, ηλικια, υπηρεσια, θυμιζει, θρησκεια, καζακσταν, καμπινγκ, κειμενο, κομμα, λαθη, λουνα παρκ, μπηλιω τσουκαλα, νοσοκομεια, ντροπη, οραμα, παιδια, πελοποννησος, πολεοδομια, συνεχεια, συνταξη, σειρα, συμμετοχή, σπιτι, σπιτια, στυλο, το φως, τρακτερ, φυσικα, φυτιλι, φωφη, φοβερο, φορα, χαμογελο, χρημα, group, αλυσιδα, ασφαλεια, δικαιωμα, dancing, χωρα, υπουργειο, καρδια, κωστας, μια φορα, miss, org, οργη, target, θεσεις
Τυχαία Θέματα