Συνελήφθησαν τρείς και αναζητούνται άλλοι τρεις για τα επεισόδια στην Ορόκλινη

08:29 20/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τρείς νεαροί ηλικίας 22, 24 και 28 χρόνων, όλοι από την Λευκωσία, πέρασαν το βράδυ στα αστυνομικά κρατητήρια ως ύποπτοι σε υπόθεση βίας στα γήπεδα.

Και οι τρείς, σύμφωνα με την Αστυνομία, αναγνωρίστηκαν ότι είχαν συμμετοχή σε επίθεση ομάδας οπαδών του ΑΠΟΕΛ εναντίον ανδρών της Αστυνομίας στο Κοινοτικό Γήπεδο Ορόκλινης χτες το απόγευμα, λίγο πριν από τον αγώνα κυπέλλου Διγενή Ορόκλινης-ΑΠΟΕΛ.

Γύρω

στις 2.45μμ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα 50 περίπου οπαδών του ΑΠΟΕΛ επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Μετά την άρνηση των υπευθύνων άρχισε ένας άγριος πετροπόλεμος με στόχο τους επί καθήκοντι αστυνομικούς. Οι οπαδοί εισήλθαν τελικά στο γήπεδο με την βοήθεια από εντός του γηπέδου φίλους τους.

Από τον σφοδρό πετροπόλεμο τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί και ένας επιτηρητής γηπέδου οι οποίοι αφού έτυχαν στο νοσοκομείο των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Η Αστυνομία Λάρνακας βρίσκεται τώρα στην αναζήτηση άλλων τριών νεαρών οπαδών του ΑΠΟΕΛ που έχουν αναγνωριστεί και η σύλληψη των οποίων αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Αργότερα σήμερα οι συλληφθέντες αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα