Συνάντηση με τον Υπ. Συγκοινωνιών είχαν οι βουλευτές της Επ. Πάφου

18:47 18/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση με τον Υπουργό Συγκοινωνιών Ευθύμιο Φλουρέντζο είχαν χθες οι τέσσερις Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το θέμα της κατασκευής του δρόμου Πάφου- Πόλεως Χρυσοχούς, το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώς των δύο λιμανιών.

Όσον αφορά το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώς των λιμανιών Πάφου και Λατσιού, ο Υπουργός Συγκοινωνιών

και Έργων διαβεβαίωσε τους βουλευτές της Επαρχίας Πάφου ότι το θέμα θα οδηγηθεί τον Ιούνη ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου ώστε να ληφθεί η τελική απόφαση.

Σχετικά με το θέμα της κατασκευής του δρόμου Πάφου- Πόλεως Χρυσοχούς, ο Ευθύμιος Φλουρέντζος επανέλαβε για άλλη μια φορά την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την κατασκευή του έργου.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου ότι αναμένεται η απόφαση της αναθεωρητικής αρχής μέχρι το τέλος Ιουνίου και αμέσως μετά θα προωθηθούν οι διαδικασίες για την επαναπροκήρυξη των προσφορών κατασκευής του έργου. Σε ό,τι αφορά το θέμα της μη καταβολής των αποζημιώσεων, ο Υπουργός επανέλαβε ότι οφείλεται στην έλλειψη ρευστότητας.

Σχετικά με τα έργα για τον δρόμο Αεροδρομίου τουριστικής περιοχής , την αναβάθμιση της λεωφόρου τάφοι των βασιλέων, τα έργα ακτοπροστασίας και βελτίωσης των παραλιών, αναβάθμισης του αρχαιολογικού μουσείου και κατασκευής των σκέπαστρων για τα ψηφιδωτά, ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα προωθηθούν κονδύλια στους προϋπολογισμούς του 2013 και 2014.

Οι Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου ζήτησαν την παρέμβαση του κ. Φλουρέντζου για την αδειοδότηση εταιρειών για την σύνδεση του αεροδρομίου Λάρνακας με την Πάφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα