Στο Κακουργιοδικείο και ο αδελφός του κομμωτή για το τριπλό φονικό στην Πάφο

19:58 10/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με το αίτημα της Αστυνομίας και της κατηγορούσας αρχής για την παραπομπή στο Κακουργιοδικείο του 32χρονου αδελφού του 29χρονου κομμωτή ασχολήθηκε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. Ο κομμωτής κατηγορείται για τον φόνο της 24χρονης Γιούλιας Οπόροκ που ήταν στον 4ο μήνα της κύησης και της τρίχρονης κόρης της Βικτώριας.

Το Δικαστήριο τελικά αποφάσισε την παραπομπή του 32χρονου αδελφού του κομμωτή στο Κακουργιοδικείο με την κατηγορία της συνομωσίας προς διάπραξη φόνου, του Οδυσσέα Ποζίδη, πατέρα της Βικτώριας και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 17 Μαΐου

.

Η κατηγορούσα αρχή έφερε ένσταση στην αίτηση των συνηγόρων του 32χρονου, οι οποίοι είχαν ζητήσει από το δικαστήριο να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από πολύωρη συζήτηση αποφάσισε όπως ο 32χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Στο μεταξύ η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, προέβη σε μήνυση εναντίον του πατέρα της τρίχρονης Βικτώριας, Οδυσσέα Ποζίδη για λόγους που σχετίζονται με απειλές και εξύβριση.

Η ένταση και οι διαπληκτισμοί μεταξύ των συγγενών των θυμάτων δεν απεφεύχθησαν ούτε και σήμερα παρά τα ισχυρά μέτρα που έλαβε η Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα