Σ.Στυλιανού: Το κόκκινο φόρεμα που άναψε φωτιές!Τι δηλώνει στο Onlycy.com για τις κακές γλώσσες και την σύγκριση με την Νομικού!

17:21 18/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τις εντυπώσεις φαίνεται να έκλεψε το κατακόκκινο φόρεμα της πρώτης διαγωνιζόμενης του DanSing For You 3,Στέλλας Στύλιανού, που πυροδότησε και τις κακές γλώσσες.

Είναι πολλοί αυτοί που μόλις αντίκρυσαν το φόρεμα της Στέλλας έσπευσαν να το συγκρίνουν με αυτό της Δούκισσας Νομικού δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Εμείς αν και εντοπίσαμε σαφώς μια ομοιότητα στο χρώμα- κόκκινα και τα δύο- μάθαμε ότι το φόρεμα της Στέλλας σχεδίασε μια νεαρή σχεδιάστρια

που κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας που ακούει στο όνομα Μελίνα.

Η Μελίνα -κόρη της γνωστής σχεδιάστριας νυμφικών Λένιας- ήθελε πολύ να επιμεληθεί την εμφάνιση της Στέλλας, έτσι η διαγωνιζόμενη παρουσιάστρια της έδωσε το ελεύθερο να αυτοσχεδιάσει, με μόνη κατεύθυνση το κόκκινο χρώμα.

Το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό, καθώς η Στέλλα Στυλιανού υποστηρίζε πολύ την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Ο Μιχάλης Σταύρου επικοινώνησε με την Στέλλα Στυλιανού για να σχολιάσει το όλο θέμα και δήλωσε τα εξής αποκλειστικά στο Onlycy.com: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη Μελίνα για το υπέροχο φόρεμα που μου έφτιαξε. Ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό.Οσον αφορά σύγκριση με την Δούκισσα Νομικού, αυτό το θεωρώ αστείο. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η Δούκισσα είναι μια πανέμορφη κοπέλα που ότι και να φορέσει είναι μοναδικό πάνω της. Το μόνο κοινό που είδα εγώ ήταν το κόκκινο χρώμα. Ευχαριστώ και πάλι την Μελίνα, που μου έφτιαξε αυτό το υπέροχο φόρεμα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα