Οικολόγοι: Να δημοσιευτεί το πόθεν έσχες των υποψήφιων προέδρων

12:37 23/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Κίνημα Οικολόγων χαιρετίζει την απόφαση της υποψηφίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Άντρη Μακαρία Στυλιανού να δημοσίευση την οικονομική της κατάσταση (Πόθεν Έσχες).

Πιστεύουμε ότι οι πολίτες θέλουν να ξέρουν σε ποια οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο/η υποψήφιος/α, σε ποιες οικονομικές επιχειρήσεις είναι εμπλεκόμενος και από πού προέρχονται τα εισοδήματα του. Επίσης ενδιαφέρον θα είναι να γνωρίζουμε τις δαπάνες του/της κάθε υποψήφιου/ας προέδρου κ.ο.κ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη χτεσινή μας συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Νίκο Αναστασιάδη μας ανάφερε ότι σχεδιάζει

και αυτός να δημοσιεύσει την οικονομική του κατάσταση, κάτι που χαιρετίζουμε.

Ανάλογη δέσμευση αναμένουμε από τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιλλήκα κατά τη σημερινή μας συνάντηση. Αναμένουμε από τους υποψήφιους προέδρους, τα κόμματα, τους βουλευτές και τους άλλους πολιτικούς αξιωματούχους καθώς και όλους τους δημόσιους λειτουργούς να κατανοήσουν την ανάγκη της διαφάνειας στα προσωπικά οικονομικά τους και να μην εμποδίσουν την εισαγωγή και στην Κυπριακή Πολιτεία, θεσμών αξιόπιστου και αποτελεσματικού «Πόθεν Έσχες».

Keywords
Τυχαία Θέματα