Μάριος Πετρίδης:Παίρνει την πρωτιά στην αγάπη του κόσμου!

14:23 14/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τι και αν η κριτική επιτροπή του “You song” δεν έμεινε ικανοποιημένη από την χθεσινή εμφάνιση του Μάριου Πετρίδη -κατά την άποψη μας πολύ άδικα- η αγάπη του κόσμου και λατρεία που δείχνουν στο πρόσωπο του υπερτερεί.

Μπορεί ο Μάριος να κατάφερε να περάσει στο επόμενο live , όμως η λαχτάρα που πήρε με το ατύχημα του γιού του δεν περιγράφεται.
Ο super star

του “You song” απέδειξε χθες πως πάνω απ΄όλα είναι άνθρωπος και σωστός πατέρας.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους προτεινόμενους του 4ου LIVE,ο Ανδρέας Μικρούτσικος, γύρευε τον τραγουδιστή όπου στην πορεία ανακοίνωσε ότι ο Μάριος δεν θα είναι στη σκηνή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ,εξαιτίας ένός ατυχήματος του γιού του. Αυτό ανάγκασε τον Μάριο να αφήσει το παιχνίδι άρον άρον και να τρέξει στην κλινική.

Ο μονάκριβος του γιος Πέτρος,χτύπησε στα backstage του “Your song” και έσκισε το πόδι του.Έτσι μεταφέρθηκε αστραπιαία στην κλινική όπου του το ράψανε.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και μετά την φροντίδα των γιατρών επέστρεψαν κανονικά στο σπίτι.

Ο Μάριος Πετρίδης άφησε μήνυμα του στους φίλους στο Facebook, με ένα τραγούδι του Σάκη Ρουβά , “Τον χρόνο σταματάω” και απαντώντας στις άδικες τις αδικαιολόγητες βαθμολογίες, στις ειρωνείες και τους χλευασμούς της κριτικής επιτροπής:
“Αυτό το τραγούδι θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλο τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε χτες βράδυ, κόντρα στις άδικες και αδικαιολόγητες βαθμολογίες, κόντρα στα 7αρια τις ειρωνείες και τους χλευασμούς!! Κόντρα στο γλύψιμο, τον αριβισμό και την ιδιοτέλεια!!! Φίλοι μου, όπως λέει και το τραγούδι, “τώρα που με έχεις μες την αγκαλιά σου, κράτα με όσο πιο σφικτά μπορείς”!!!!!!! Αυτό αισθάνομαι και εγώ, ότι βρίσκομαι μέσα στην αγκαλιά σας και μου χαρίζεται σε κάθε live του YOUR SONG, το εισιτήριο για το επόμενο!!! Γι’αυτό και εγώ, “το χρόνο σταματάω”, παγώνω την ανάμνηση του χθεσινοβραδινού LIVE, για να παγώσω και την ανάμνηση της αγάπης σας που αισθάνθηκα, που ενώ βρισκόμουν στις πρώτες βοήθειες του AΠΟΛΛΩΝΙΟΥ Νοσοκομείου Λευκωσίας, με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι δεν είμαι προτεινόμενος και ότι ο κόσμος, για άλλη μια φορά, έδωσε ένα χαστούκι στην ευδιάκριτη αδικία της κρητικής μας επιτροπής και με δικαίωσε!!!! Φανταστείτε την χαρά που αισθάνθηκα μέσα από την θλίψη που έβλεπα τον γιο μου να κλαίει όταν του έρραβαν το γόνατό του!!! Τι να πω σε ενα τόσο υπέροχο κόσμο!!!!! Με κάνετε να αισθάνομαι τόσο μικρός μέσα στην τόσο μεγάλη σας αγκαλιά!!!! Σας ευχαριστώ!!! Η χάρις του Νυμφίου και Κυρίου μας Ιησού Χριστού και οι πρεσβείες της Υπερευλογημένης Μητρός Του, να σας δυναμώνουν και φωτίζουν σε αυτή την Αγία βδομάδα των παθών του Κυρίου μας!!!!! Σας αγαπώ πολύ και σας έχω μέσα στην καρδιά μου!!!! Ευλογημένη αγία βδομάδα να έχουμε και καλή Ανάσταση να φτάσουμε!!!!!!!”

Keywords
Αναζητήσεις
μαριος πετριδης γιος
Τυχαία Θέματα