Ιταλία: Η κηδεία της 16χρονης και το γράμμα που συγκίνησε 10000 ανθρώπους

19:42 22/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Χθες 10000 άτομα είπαν αντίο στην 16χρονη Μελίσσα που σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Μπρίντεζι της Ιταλίας.

Ολόκληρη η πόλη χθες βρισκόταν σε πένθος ,τα γραφεία και τα καταστήματα έμειναν κλειστά για την νεκρώσιμη ακολουθία.

Με μια καρδιά πάνω στο φέρετρο και τη μητέρα της να κρατά τη φωτογραφία της και να κλαίει 700 άτομα μόνο μπήκαν στην εκκλησία.

Λίγο πιο κάτω οι συμμαθητές της φορώντας λευκό πουκάμισο που έγραφε στο χέρι “Μελίσα θα παραμείνεις για πάντα στις καρδιές μας”.

Ένα γράμμα όμως των φίλων και συμμαθητών

της ήταν αυτό που συγκίνησε περισσότερο τους δέκα χιλιάδες ανθρώπους που πήγαν για να τιμήσουν την μνήμη της.

“Μελίσσα,

Αυτές τις μέρες ακούσαμε πολλά στην τηλεόραση, στις ειδήσεις, στα ραδιόφωνα , διαβάσαμε ακόμα περισσότερα στις εφημερίδες αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε εμείς, οι αγαπημένοι σου φίλοι, οι συμμαθητές σου, τα πρόσωπα με τα οποία έχεις περάσεις υπέροχες και μοναδικές στιγμές.

Μας πήραν τη Μελίσσα. Μας στέρησαν το υπέροχο χαμόγελό σου, την ατελείωτη χαρά σου , τη θέλησή σου να ζήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Εμείς σε γνωρίζουμε πολύ καλά!! Είμαστε σίγουροι ότι δεν μας έχεις αφήσει. Ζεις και θα ζεις στις καρδιές μας. Ακόμα και τώρα είσαι εδώ και μας αγκαλιάζεις έναν έναν προσωπικά, μας χαμογελάς και μας δίνεις κουράγιο για να πάμε παρακάτω….

Και εμείς θα είμαστε για πάντα μαζί σου, θα παραμείνουμε για πάντα μαζί… θα είμαστε μαζί για πάντα… ενωμένοι όπως πάντα, όπως σήμερα!

Μην σταματήσεις ποτέ, ούτε και από τον ουρανό να χαμογελάς. Και να σκέφτεσαι πάντα τις υπέροχες μέρες που περάσαμε μαζί.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρουν τους ενόχους. Μελίσσα, η απουσία σου έγινε ένας μεγάλος πόνος για μας, αλλά θα αποτελείς πάντα ένα μέρος της καρδιάς μας.

Γεια σου Μελίσσα

Οι αγαπημένοι σου φίλοι”

Keywords
Τυχαία Θέματα