Επίθεση τ/κ κίνησης κοινοτικής ύπαρξης εναντίον του ΚΕΕ

19:16 22/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σκληρή επίθεση στο κόμμα Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) « που νομίζουν ότι το να παίρνουν βοήθεια και εντολή (από την Τουρκία) είναι κάτι καλό και έχουν συνηθίσει σε αυτό», εξαπέλυσε ο πρόεδρος της συντεχνίας των «δημοσίων υπαλλήλων» KTAS, Αχμέτ Καπτάν σε γραπτή του δήλωση εκ μέρους της κίνηση κοινοτικής ύπαρξης.

Επέκρινε επίσης τον ΓΓ του ΚΕΕ, Φουάτ Ναμσόι για αυθαίρετες προσλήψεις, με αφορμή την ιστορία πρόσληψης του στρατιώτη ακόμη γιου του

στις «κτηνιατρικές υπηρεσίες». Νομίζουν, ανέφερε, ότι θα μπορέσουν να σιωπήσουν όσους έχουν αντίθετη στάση απέναντι στο ΚΕΕ που έχει παραδώσει όλες τις αξίες της τ/κ κοινότητας στο ΑΚΡ.

Η τ/κ κίνηση κοινοτικής ύπαρξης δηλώνει ότι μέχρι να εξαλειφθεί η νοοτροπία των ενδοτικών, να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και να πάρουν πίσω αυτά που έχουν ιδιωτικοποιηθεί, να αποκρουσθούν οι προσπάθειες δημογραφικής αλλαγής και πάνω απ’ όλα μέχρι να λυθεί το Κυπριακό με την ίδρυση μιας Ενωμένης Ομοσπονδιακής Κύπρου, θα συνεχίσει τον αγώνα της και θα είναι στους δρόμους, αναφέρει ο Καπτάν.

Θέλουν να είναι γνωστό ότι ο κόσμος περιμένει ο συνεργάτης του ΑΚΕ, ΚΕΕ, να δώσει λογαριασμό για την προδοσία ενάντια στην κοινότητα. Είπε ότι έβαλαν στους νέους την ιδέα να μεταναστεύσουν, έχουν φέρει σε σημείο πτώχευσης τους παραγωγούς και μικρομεσαίους καταστηματάρχες, εξαλείφουν τους κτηνοτρόφους, τους οδηγούς ταξί, τους γεωργούς και τους εσπεριδοκαλλιεργητές, παρά την ακρίβεια εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν ξεκαθαρίσει τον βασικό μισθό, αφήνοντας αυτούς που τον λαμβάνουν στην πείνα. Αναφέρθηκε επίσης σε ρεζιλίκια που αφορούν το εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ, κατηγορώντας το κόμμα ότι έβαλε πιο πάνω το κομματικό συμφέρον από αυτό της κοινωνίας και τους κατηγόρησε ότι υποστηρίζουν την πολιτική αφομοίωσης και ενσωμάτωσης και ότι στο Κυπριακό λένε πως η μη λύση είναι λύση, παίζοντας με το χάος.

Αυτά, ανέφερε ο Αχμέτ Καπτάν στην γραπτή δήλωσή του, δεν θα ξεχαστούν και δεν θα αφήσουμε να ξεχαστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα