Ελπίδα για διέξοδο και ανατροπή εξέφρασε ο Βάσος Λυσσαρίδης

13:17 17/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Έχουμε μπροστά μας σοβαρές και δύσκολες αποφάσεις» ανέφερε ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη Λευκωσία, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή, ο λαός να στείλει το σωστό μήνυμα.

«Θέλω να ελπίζω ότι η σημερινή μέρα θα δώσει μια νέα διέξοδο, ότι θα υπάρξει ανατροπή, ότι θα διεκδικήσουμε μια νέα διεκδικητική εθνική στρατηγική

με επανατοποθέτηση του Κυπριακού στη σωστή του αντικατοχική βάση», είπε ο κ. Λυσσαρίδης.

Συμπλήρωσε ότι προσδοκία του είναι να αξιοποιηθούν οι νέοι εθνικοί πόροι τάχιστα, καθώς όπως είπε, βρίσκεται εν εξελίξει «μια συνωμοσία να χρησιμοποιηθούν οι δυσχερείς συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα μας για να επιβληθεί κακή λύση του Κυπριακού, αλλά και για να μειωθεί η εθνική κυριαρχία». Έκανε επίσης λόγο για μείωση του κοινωνικού κράτους.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι χρειάζεται άμεσα η αξιοποίηση μέρους των φυσικών πόρων, ούτως ώστε η Κύπρος να απαλλαγεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από τις πρόνοιες του μνημονίου αλλά και τη «μεταποικιακή πολιτική την οποία προσπαθούν να εφαρμόσουν πάνω στην Κύπρο».

Ο λαός ελπίζω να έχει αντιληφθεί τις συνθήκες και να δώσει με τα αποτελέσματα το σωστό μήνυμα, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα