Ασκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γλαύκος Κληρίδης

12:39 17/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Ήρθα και ψήφισα. Ψήφισα τον Νίκο Αναστασιάδη», δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του, στη Λευκωσία.

Ο κ. Κληρίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, πρώην συνεργάτες του και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, έφθασε στις 11:30 και ψήφισε στο κέντρο Ε’ του Δημοτικού Σχολείου Λυκαβητού.

Ερωτηθείς αν νιώθει συγκινημένος, ο κ. Αναστασιάδης είπε: «Όταν ο πολιτικός σου πατέρας έρχεται για να σε ενισχύσει είναι ανθρώπινο να είσαι συγκινημένος».

«Είναι

ο ιδρυτής της παράταξης, ο εκσυγχρονιστής της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που άφησε τη σφραγίδα του. Συνεπώς ήταν φυσικό όντας διάδοχος του, μετά από μια περίοδο που ήταν Πρόεδρος ο Γιαννάκης Μάτσης, είναι φυσικό να νιώθω έντονα συναισθηματικά σήμερα, που στα τόσα χρόνια του, έρχεται να ενασκήσει το δικαίωμα και να ενισχύσει την προσπάθεια», πρόσθεσε ο κ. Αναστασιάδης.

Κληθείς να αναφέρει εάν τον συμβούλεψε τι να κάνει σε περίπτωση που εκλεγεί, ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε πως ο Γλαύκος Κληρίδης τον συμβούλεψε να πολιτευτεί με πνεύμα ενότητας, για το καλό της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα