Τζαβέλλας: «Υπέροχες αναμνήσεις από τη Νέα Σμύρνη»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε στην αγαπημένη του Νέα Σμύρνη αφού εκεί πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της Εθνικής και ο άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για τις αναμνήσεις του από τους «κυανέρυθρους», αλλά και για την προσπάθεια της Ελλάδος για πρόκριση στο EURO."Πραγματικά αισθάνομαι πολύ όμορφα που είμαι εδώ. Εχω υπέροχες αναμνήσεις, τόσο από το στάδιο, όσο και από τον κόσμο του Πανιωνίου. Παρακαλάω να μην φτιαχτεί γρήγορα το προπονητικό
κέντρο της Εθνικής στον Αγιο Κοσμά, για να μπορώ να έρχομαι για προπονήσεις στην Νέα Σμύρνη", είπε αρχικά ο διεθνής αμυντικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα: "Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια του Πανιωνίου. Θέλω να πω πως σε καμία περίπτωση η βαθμολογική του θέση δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Είμαι στεναχωρημένος από τα αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς. Ομως πιστεύω πραγματικά, πως σε καμία περίπτωση ο Πανιώνιος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή του στην κατηγορία. Βέβαια είναι καλό ο στόχος να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει και με νίκη στην Κέρκυρα την επόμενη αγωνιστική".

Οσο για την Εθνική ομάδα και την προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012, ο Γιώργος Τζαβέλλας, είπε: "Παίζουμε κόντρα σε μία από τις αδύναμες ομάδες του ομίλου, όπως είναι η Μάλτα, όμως χρειάζεται να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα