Ύμνοι Πασκουάλ για Παναθηναϊκό

Ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του Παναθηναϊκού για την εμφάνισή του στην πρεμιέρα της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας, με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα να αναμένει... εκπλήξεις εν όψει του δεύτερου ματς στη Βαρκελώνη (24/3, 10.15μ.μ, Novasports 4).Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση με τους «πράσινους», τόνισε: «Περιμένω
διαφορετικά πράγματα και εκπλήξεις στο δεύτερο παιχνίδι, έχω την αίσθηση ότι είναι πιθανό να δούμε νέα πράγματα και από τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι είσαι έτοιμος για ολόκληρη τη σειρά πριν αυτή ξεκινήσει και έχεις πάντα κάτι διαφορετικό να χρησιμοποιήσεις σε κάθε παιχνίδι. Θα εισάγουμε νέες επιλογές και καταστάσεις σε κάθε ματς.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία εξαιρετική ομάδα με πολύ ταλέντο στα γκαρντ, πολύ καλούς στο physigal game και με πολλές ικανότητες στα ριμπάουντ από τους σμολ φόργουόρντ του, αλλά και καλούς σουτέρ στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Στο πρώτο παιχνίδι προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Φώτση, όμως άλλοι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν καλύτερα. Ο Διαμαντίδης έσπασε το ρεκόρ παραγωγικότητας στην Ευρωλίγκα στο πρώτο παιχνίδι και μας δημιούργησε πρόβλημα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία θαυμάσια ομάδα με καταπληκτικό προπονητή και πρωτοκλασάτους παίκτες. Περιμένουμε για μία δύσκολη σειρά, επειδή έχει παίξει καλά σε ολόκληρη τη σεζόν».

Από την πλευρά του ο Σενεγαλέζος σέντερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπονιφάς Εντόνγκ, σημείωσε: «Οφείλουμε να μάθουμε πολλά πράγματα από το πρώτο παιχνίδι, τα οποία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε την Πέμπτη. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην τους επιτρέψουμε να μας κάνουν ζημιά στην επίθεση.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν πηγαίνουμε στις ελεύθερες βολές και να μην αφήνουμε ελεύθερα σουτ όταν κάνουμε double team. Πάνω απ’ όλα είμαστε σε καλό δρόμο για να νικήσουμε στη σειρά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά.

Περιμένω για μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη στο δεύτερο ματς. Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει δυναμικά στον δεύτερο αγώνα, όμως θα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό επειδή θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα