Fifa: Διαχείριση μέσω Internet

Πως λειτουργεί η διαχείριση ομάδας μέσω Internet.Έστω ότι βαριέστε να ανοίξετε την κονσόλα σας ή είστε εκτός σπιτιού και θέλετε να διαχειριστείτε την ομάδα σας στο Fifa Ultimate Team. Απλά πηγαίντε στο www.ea.com/uk/football, επιλέξτε “My Game Data” και κάντε Login με το username και το password που χρησιμοποιείτε
μέσα στο Fifa 11. Πέραν αυτού, από το site αυτό έχετε πρόσβαση και στο Game Face, το Creation Centre και το Fifa Clubs.

Πριν κάνετε οτιδήποτε, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον Unity Web Player τον οποίο θα βρείτε από αυτό το link.

Αφού κάνετε login, θα δείτε κάτω αριστερά τις επιλογές:
- Fifa Game Face
- Fifa Creation Centre
- Fifa Ultimate Team
- Fifa Clubs

Αναλυτικά ισχύουν τα εξής:

Fifa Game Face
Από εδώ μπορείτε να εισάγετε μία φωτογραφία και να δείτε τον εαυτό σας μέσα στο παιχνίδι. Απλά επιλέγετε το “Create Now” και ακολουθείτε τις οδηγίες. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι κοντινή και με κανονικό ύφος (σαν αυτές που βγάζουμε για το διαβατήριο) για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Fifa Creation Centre
Στο συγκεκριμένο μενού δημιουργείτε τις δικές σας ομάδες ή τους δικούς σας παίκτες. Στην δημιουργία ομάδας ορίζετε λογότυπο, εμφανίσεις, τους παίκτες που θα την απαρτίζουν μέχρι και την τακτική που θα ακολουθήσετε. Αν θέλετε προσθέτετε δικούς σας παίκτες ή κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες.

Fifa Ultimate Team
Περνάμε στο κυρίως θέμα που είναι η διαχείριση της online ομάδας σας στο Fifa Ultimate Team. Καταρχήν να τονίσουμε ότι θα πρέπει να έχετε ήδη ομάδα για να ξεκινήσετε να την διαχειρίζεστε. Αν δεν έχετε, απλά συνδεθείτε στο Fifa 11 με την κονσόλα σας, επιλέξτε το Fifa Ultimate Team και δημιουργήστε την ομάδα σας. Οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, όταν οδηγηθείτε στο βασικό μενού του Fifa Ultimate Team.

Έστω ότι έχετε ήδη ομάδα. Από τον browser, κάνετε  κάνετε κλικ στο button “Manage Your Team”. Μετά, το παράθυρο του site μαυρίζει για λίγα δευτερόλεπτα και οδηγείστε πλέον στο FUT (Fifa Ultimate Team) μέσω Internet. Οι διαθέσιμες επιλογές σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε την ομάδα σας, βάζοντας παίκτες προς πώληση ή να κάνετε προσφορές για παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε auction. Η EA Sports θα προσθέσει στο μέλλον πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα με την άφιξη του Fifa 12.

Fifa Clubs
Το μενού επιλογών απ’ το οποίο δημιουργείτε έναν δικό σας σύλλογο με φίλους και παίζετε εναντίον άλλων χρηστών με τον Virtual Pro παίκτη σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε join σε κάποιον σύλλογο που υπάρχει ήδη

Νέο patch στο Ultimate Team
Μετά την προσθήκη της δυνατότητας αγώνων με φίλους σας, είτε είναι online είτε offline, τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε στο Fifa 11 ένα νέο patch, το οποίο αναβαθμίζει το Fifa Ultimate Team με τα εξής χαρακτηριστικά.

Καταρχήν διορθώθηκε μία παράλειψη βάση της οποίας όταν παίζατε με ομάδα φίλου σας ενώ βρισκόταν offline, μπορούσατε να…ελέγξετε την ομά
Keywords
Τυχαία Θέματα