«Τέτοια ματς είναι πολύ επικίνδυνα!»

Στην κρισιμότητα του αγώνα με τη Μάλτα στάθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Βαγγέλης Μόρας, ενώ παράλληλα τόνισε πως το κλίμα στην Εθνική είναι άριστο και δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ των παικτών.
Δηλώσεις μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης έκανε ο αμυντικός της Μπολόνια και της Εθνικής μας ομάδας Βαγγέλης Μόρας. Ο υψηλόσωμος στόπερ αναφέρθηκε στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012, και τόνισε πως η ομάδα μας
θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη γιατί τα ματς με τους θεωρητικά ευκολότερους αντίπαλους κρύβουν κινδύνους και σε περίπτωση απωλειών είναι πιθανό να οδηγήσουν στον αποκλεισμό.«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά Στα παιχνίδια που είσαι θεωρητικά ανώτερη είναι ομάδα είναι αυτά τα οποία είναι και τα πιο επικίνδυνα. Στο βίντεο που είδαμε, όλες οι ομάδες γνωρίζουν πλέον τακτική και ξέρουν πώς να αμύνονται. Οπότε μια ομάδα που δεν είναι τόσο καλή όσο εμείς θα περιμένει. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι προκρίσεις χάνονται από το ματς με τις μικρότερες ομάδες.» σχολίασε αρχικά ο 28χρονος παίκτης και στη συνέχεια τόνισε αναφορικά με τα άλλα παιχνίδια του ομίλου:«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε εμείς. Όταν θα κερδίσουμε τότε θα μας νοιάζει τι κάνουνε οι άλλοι.» για να καταλήξει λέγοντας πως σχετικά με το κλίμα στην Εθνική «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το κλίμα είναι όπως ήταν και πριν δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ των παικτών».
Keywords
Τυχαία Θέματα