Ματς της χρονιάς με Εργοτέλη

Κρίσιμο χαρακτηρίζεται το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη στο στρατόπεδο του Ηρακλή. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός ότι ακόμα οι θεσσαλονικείς «παλεύουν» για την παραμονή τους. Οι «κυανόλευκοι» έχουν πάντως πολλά προβλήματα με τιμωρημένους και τραυματίες.Μετά το διήμερο ρεπό οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν από αύριο(28/3) στις προπονήσεις για την τελική φάση της προετοιμασίας τους ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη.
Οι
προπονήσεις θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμες, ως προς την ανακατανομή του αγωνιστικού σχεδιασμού της τεχνικής ηγεσίας, καθώς θα πρέπει να καλυφθούν οι απουσίες των τεσσάρων τιμωρημένων (Γιάκομπ, Γκαρσία, Ντάνι και Αραμπατζής) και όποιου από τους τραυματίες δεν θα καταφέρει να δώσει το ‘παρών’ στην αναμέτρηση του Ηρακλείου. Είναι δεδομένο ότι οι δοκιμές αγωνιστικών σχημάτων θα είναι καθημερινές από τον Γιώργο Παράσχο και οι προπονήσεις πλήρως αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο και στην τακτική.
Ο Ελευθερόπουλος
Ως προς το απουσιολόγιο, το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή κρίνει ως την πιο δύσκολη από τις περιπτώσεις, που έχει να διαχειριστεί, αυτήν του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο  τερματοφύλακας του Γηραιού ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον εμπρόσθιο μηριαίο, το οποίο προήλθε από σύγκρουσή του στην προπόνηση με συμπαίκτη του. Έκτοτε ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, προκειμένου να επουλωθεί το τραύμα του και να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το αν θα το πετύχει θα φανεί εντός της νέας εβδομάδας, αν και φαντάζει δύσκολο, μιας και τα χρονικά περιθώρια δεν είναι υπέρ του.
Ο Κατσαμπής
Η δεύτερη πιο δύσκολη περίπτωση, είναι αυτή του Τάσου Κατσαμπή. Ο αρχηγός ταλαιπωρείται σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες από βαρύ ερεθισμό χόνδρου στο γόνατό του, τραυματισμός, που του προκαλεί έντονο πόνο, με συνέπεια, στην αρχική φάση του τραυματισμού, να μην μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του. Από αύριο θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα, με την ελπίδα να έχει αποθεραπευθεί πλήρως και να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Παγκρήτιο.
Ο Παπαστεριανός
Ο Μανώλης Παπαστεριανός, πέρασε μια συντηρητική εβδομάδα, προκειμένου να απαλλαγεί από ενοχλήσεις στο γόνατό του, το οποίο τον τελευταίο καιρό είναι ερεθισμένο, από μία επιβάρυνση, που υπέστη σε αγώνα της ομάδας. Είναι έτοιμος, από αύριο ‘μπαίνει’ και αναμένεται να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Ο Λίμα
Ανάλογη είναι η πρόβλεψη της ιατρικής ομάδας και για τον Πάμπλο Λίμα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα κτύπημα στο πόδι, όμως οι διεξοδικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι δεν υπάρχει βαρύ τραύμα, με συνέπεια από αύριο να περνά στους ρυθμούς της ομάδας και να προβλέπεται να είναι πανέτοιμος για τον αγώνα στην πρωτεύουσα της Κρήτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα