Αποθέωση και στην Ολλανδία για Ρόμενταλ

Ο διεθνής Δανός άσος του Ολυμπιακού Ντένις Ρόμενταλ γνώρισε την αποθέωση και από τον ολλανδικό Τύπο με αφορμή την γκολάρα που πέτυχε εναντίον της Νορβηγίας!Τα ευμενή σχόλια από το σύνολο του ολλανδικού Τύπου γνώρισε ο Ντένις Ρόμενταλ με αφορμή το εκπληκτικό γκολ, που σημείωσε κόντρα στην Νορβηγία. Ο διεθνής Δανός μέσος του Ολυμπιακού
με την νέα του συγκλονιστική εμφάνιση έδωσε αφορμή στα ολλανδικά ΜΜΕ να ασχοληθούν εκτςενώς με την περίπτωσή του, από τη στιγμή κατά την οποία δεν τον ξεχνούν από το απόλυτα επιτυχημ,ένο του πέρασμα σε Αϊντχόβεν και Άγιαξ!
Η ολλανδική έκδοση του «Goal.com» αδφιέρωσε εκτενέστατο ρεπορτάζ για τα … κατορθώματα του Ρόμενταλ, , φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του άσου των «ερυθρόλευκων», με αφορμή το απίστευτο γκολ που πέτυχε: «Απλά σούταρα την μπάλα προς το τέρμα και ένοιωσα καταπληκτικά όταν την είδα να καταλήγει στο βάθος της εστίας. Στη συνέχεια βέβαια δεν παρέμεινε αυτό το συναίσθημα, καθώς χάσαμε ένα παιχνίδι που ήταν δικό μας. Παρόλα αυτά πιστεύω πως η υπόθεση πρόκριση έχει ακόμα δρόμο και μπορούμε να προκριθούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα