Με την ψυχή στο... στόμα ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα (1-0), χάρη στο τέρμα του Μπεγκόνια στο 87' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ τα Τρίκαλα γνώρισαν την ήττα από τον Πιερικό (2-0). Συνεχίζει να ελπίζει η Καρδίτσα (1-0 την Καλλιθέα).Κακός ο Λεβαδειακός, το έσωσε στο τέλος!

Κακό το παιχνίδι στη Λιβαδειά, με τον Αγροτικό Αστέρα να δημιουργεί πολλά προβλήματα στους Βοιωτούς. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την
πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Κυριακίδης έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Ναλμπάντη από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ έπρεπε να φτάσουμε στο 65' με τον Ναπολεόνι να κάνει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και τον Γλύκο να κρατάει το μηδέν. Με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις στη συνέχεια, ο Λεβαδειακός έφτασε στη νίκη, χάρη στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπεγκόνια στο 87'! Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζουν τη μάχη τους για τη σωτηρία.

Δίκαιη νίκη για Πιερικό

Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι στην Κατερίνη ανάμεσα στον Πιερικό και τα Τρίκαλα. Η μοναδική αξιόλογη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο τέλος, όταν ο Μίνγκας πρόλαβε τον Γουμάγια, τον πλάσαρε πολύ ωραία, περνώντας τη μπάλα από πάνω, όμως εκείνη κατέληξε ελάχιστα μακριά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά βελτιωμένο, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες προκειμένου να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και εκείνοι που τελικά το κατάφεραν ήταν οι Κατερινιώτες. Ο Μιλόσκοβιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Χατζής έγινε αποδέκτης της μπάλας και με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ στο 72'. Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη την ψυχολογία είχαν στη συνέχεια τον έλεγχο της αναμέτρησης και έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος στο 85' με τον Πουλάκο, ο οποίος σφράγισε τη νίκη του Πιερικού. Η ομάδα των Τρικάλων υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από 8 αγωνιστικές και έχασε έδαφος στη βαθμολογία των πλέι οφ, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι με τον Σούλη Παπαδόπουλο και πάλι στον πάγκο της ομάδας έκαναν πολύ σημαντικό βήμα για την απευθείας σωτηρία τους.

Ελπίζει η Καρδίτσα

Παιχνίδι χωρίς αύριο στην Καρδίτσα όπου η Αναγέννηση υποδέχθηκε την Καλλιθέα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς να είναι ποιοτικό και αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν επιθετικά και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν τη μερίδα του λέοντος. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ντοριβάλ στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Δούκας έκανε την προσπάθεια να πάρει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την άσπρη βούλα, με τους παίκτες της Καλλιθέας να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Ντοριβάλ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Τακίδη για το 1-0. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στ
Keywords
Τυχαία Θέματα