Για τη νίκη-πρόκριση η Εθνική Παίδων

Καθοριστικό αγώνα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δίνει την Δευτέρα η Εθνική Παίδων με την Δανία. Με νίκη θα καταλάβει την πρώτη θέση και θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα τελικά του θεσμού.
Με όλους τους νεαρούς διεθνείς παρόντες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Εθνικής ομάδας Παίδων, με την οποία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Δανία. Η Ελλάδα
φιλοξενεί τον 3ο όμιλο της elite round και με νίκη θα καταλάβει την πρώτη θέση και θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Κομοτηνής (12:00), ενώ στη δεύτερη συνάντηση του ομίλου θα παίξουν, την ίδια ώρα, η Ιρλανδία με τη Λετονία. Διαιτητής του αγώνα της εθνικής θα είναι ο Βέλγος Κριστόφ Ντιερίκ. Η Εθνική προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία, αρκεί να μη νικήσει η Ιρλανδία στον άλλο αγώνα.

«Έχουμε καλύτερη ομάδα από τη Δανία και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Όλοι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, καθώς έχουμε θέληση και πίστη στις δυνατότητές μας. Η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αποτελεί για κάθε έναν από εμάς μια τεράστια διάκριση και γι' αυτό είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε για τον αγώνα με το σκανδιναβικό συγκρότημα ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ενώ ο Τάσος Καντούτσης σχολίασε: «Δε θέλουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη που μας στοίχησαν στους προηγούμενους αγώνες. Οφείλουμε να διώξουμε το άγχος και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Όλα τα παιδιά διψάμε γι΄ αυτή την πρόκριση, καθώς θα είναι μεγάλη τιμή να αντιπροσωπεύσουμε την Ελλάδα στα τελικά του Euro».

Η βαθμολογία του ομίλου (σε 2 αγώνες)

1. Ελλάδα    3-1  4β.

2. Δανία     3-2  4

3. Ιρλανδία  3-3  2

4. Λετονία   0-3  0
Keywords
Τυχαία Θέματα