Λυράκης: «Κανένα πρόβλημα με Μπάντοβιτς»

19:41 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Κανένα θέμα με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν υφίσταται στην Κέρκυρα, όπως τόνισε στο gazzetta.gr ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυράκης. Παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρος για την επίτευξη της παραμονής της ομάδας των Φαιάκων στην Σούπερ Λίγκα.Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν να είναι αβέβαιο το μέλλον του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της
Κέρκυρας ο Νίκος Λυράκης επισήμανε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με  τον προπονητή. Το μόνο ζήτημα που υπάρχει είναι το πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να καθίσουμε στο τραπέζι για να μιλήσουμε για την ανανέωση της συνεργασίας μας».

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε πως «αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για κάτι τέτοιο διότι η ομάδα περνάει μία... περιπέτεια. Θα είχαμε συζητήσει πιο νωρίς για το συγκεκριμένο θέμα, αν είχαμε κερδίσει στην περασμένη αγωνιστική». Σχετικά με την υπόθεση της παραμονής ο παράγοντας της Κέρκυρας δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μας θ' ανταποκριθούν στο προσεχές μας παιχνίδι και θα κερδίσουν. Ήδη έχουν κάνει ένα θαύμα. Πιστεύω πως θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και ότι θα κρατήσουν την ομάδα μας στην κατηγορία. Άλλωστε οι παίκτες μας είναι αυτοί που μας έφτασαν στο να διεκδικούμε με πιο μεγάλες αξιώσεις την παραμονή σε σχέση με πιο έμπειρες ομάδες».
Keywords
Τυχαία Θέματα