Φαγαδάκης: "Τελειώνουμε μέχρι την Δευτέρα"

19:21 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο υποψήφιος αγοραστής του ΟΦΗ Θεόφιλος Φαγαδάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τις συζητήσεις με το Νίκο Μαχλά δείχνοντας τον δρόμο για την συμφωνία.Ο άνθρωπος που αναμένεται να πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΦΗ μίλησε τόσο για την πορεία των συζητήσεων με το Νίκο Μαχλά όσο και για τα πρώτα του σχέδια.Όσον αφορά τις συζητήσεις του με τον πρόεδρο του ΟΦΗ για την μεταβίβαση των μετοχών της Κρητικής
ομάδας ο Θεόφιλος Φαγαδάκης τόνισε ότι «δεν παίρνω τον λόγο μου πίσω και ότι έχουμε πει ισχύει. Δεν είναι αλήθεια ότι οδηγείται η δουλειά σε ναυάγιο. Έχουμε καθυστερήσει γιατί προέκυψε το θέμα της ιδιοκτησίας. Στην αρχή συζητούσαμε για το θέμα της αδειοδότησης αλλά τώρα η συζήτηση έχει γίνει για το θέμα της ιδιοκτησίας. Εκτιμώ ότι μέχρι την Δευτέρα η υπόθεση θα έχει κλείσει». Στην ερώτηση για το αν ο ίδιος έχει την οικονομική δυνατότητα για να "οδηγήσει" ένα μεγάλο "καράβι" που λέγεται ΟΦΗ, ο 42χρονος επιχειρηματίας ήταν κατηγορηματικός απαντώντας ότι «αν δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα ως όμιλος εταιρειών δεν θα ασχολούμασταν καθόλου».
 Παράλληλα, εξέφρασε την πλήρη βεβαιότητα του ότι δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με την άδεια συμμετοχής του ΟΦΗ. «Το θέμα της αδειοδότησης θα διεκπεραιωθεί 100%» ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά. Ακόμα, επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Νίκος Μαχλάς θα παραμείνει στην θέση του προέδρου τουΟΦΗ τονίζοντας ότι «αν πάνε όλα καλά, εμείς αναλαμβάνουμε την εξυγίανση του ΟΦΗ στο οικονομικό κομμάτι και ο Νίκος Μαχλάς θα αναλάβει το αγωνιστικό σκέλος». Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του ΟΦΗ μιλώντας για την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό... «Έζησα μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι που παρακολούθησα από κοντά και μιλάω για αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό» είπε αρχικά και κατέληξε λέγοντας: «Όταν θα είμαι έτοιμος θα πω περισσότερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα