«Νάπολι πίστεψε το»!

18:31 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Στις επτά αγωνιστικές που απομένουν στο Campionato η Νάπολι θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία και ο μεγάλος Καρέκα ζήτησε από όλους στην ομάδα να πιστέψουν ότι μπορούν να το καταφέρουν!Οι Παρτενοπέι είναι στη 2η θέση έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Μίλαν και εδώ που έφτασαν τα πράγματα, είτε το περίμεναν είτε όχι, θα πρέπει να διεκδικήσουν τον τίτλο ως το τέλος! Αυτό, άλλωστε, ζήτησε και ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σέντερ φορ, Καρέκα, που ήταν το Νο2 στη Νάπολι που κατέκτησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, το 1990, έχοντας για ηγέτη
τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Η Νάπολι είναι υποχρεωμένη να παλέψει, πλέον, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της φετινής σεζόν, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να τα καταφέρει», τόνισε ο Καρέκα που ήταν στις εξέδρες του «Σαν Πάολο» για το ματς της περασμένης Κυριακής με την Λάτσιο και όταν του ζητήθηκε να κάνει μια σύγκριση της φετινής ομάδας με αυτή του 1990, είπε τα ακόλουθα.

«Υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Εμείς τότε είχαμε τρεις καθαρούς σέντερ φορ ενώ τώρα ο Μάρεκ Χάμσικ δεν είναι τέτοιος. Έχει ταλέντο αλλά όχι και τα χαρακτηριστικά του καθαρόαιμου επιθετικού. Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, από την πλευρά του, θα πρέπει να ψάχνει περισσότερο το γκολ. Είναι εκπληκτικός σε όλα τα άλλα οπότε είναι κρίμα για τον ίδιο να μην προσπαθεί περισσότερο να σκοράρει. Οσο για τον Καβάνι, είναι εκπληκτικό το πώς... παντρεύει την τεχνική, τη δύναμη και την εκτελεστική δεινότητα. Για να πω την αλήθεια με απογοήτευσε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λάτσιο αλλά στο δεύτερο ήταν μεταμορφωμένος και πέτυχε αυτό το υπέροχο χατ-τρικ. Πρέπει να βγει πρώτος σκόρερ και να μας οδηγήσει στο Scudetto»!
Keywords
Τυχαία Θέματα