Από το αεροπλάνο στην... πισίνα

19:12 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου αποφάσισε να ορίσει πρωινές ώρες τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Καπ στην υδατοσφαίριση γυναικών και ο Ολυμπιακός ίσα που θα προλάβει να ξεκουραστεί από το ταξίδι.Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου θα αναχωρήσουν οι ερυθρόλευκες για την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα για το Σαμπαντέλ όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ το διάστημα 22-23 Απριλίου. Δεδομένου, όμως, ότι η LEN για πρώτη φορά
όρισε τα δύο ματς των ημιτελικών νωρίς τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν θα έχουν ούτε 24 ώρες στη διάθεσή τους για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για το μεγάλο ματς με την πολυνίκη του θεσμού, Οριζόντε Κατάνια.

Συγκεκριμένα, αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ιταλική ομάδα θα γίνει τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4), στις 13:30 ώρα Ελλάδας, ενώ νωρίτερα (12:00) θα αναμετρηθούν η διοργανώτρια Σαμπαντέλ με τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι. Ο τελικός και ο αγώνας για την τρίτη θέση θα γίνουν το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, αλλά οι ώρες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Στη «μάχη» και ο Πανιώνιος

Στο μεταξύ, ο Πανιώνιος θα πέσει στη μάχη της διεκδίκησης του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του στις 13 Απριλίου, υποδεχόμενος στη Νέα Σμύρνη την ιταλική Σαβόνα, στον πρώτο τελικό του LEN Trophy. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6.30 μ.μ., με διαιτητές τον Ρουμάνο Ράντου Ματάκε και τον Κροάτη Νέναντ Πέρις.
Keywords
Τυχαία Θέματα