«Δεν πρέπει να παλεύουμε για την παραμονή»

19:41 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Δημήτρης Γουνδουλάκης πιστεύει πως ο Πανιώνιος δεν πρέπει να παλεύει για την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ, όπως δήλωσε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μίλησε για τον Τάκη Λεμονή και τους προσωπικούς του στόχους.
Αναλυτικά, ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Ήρθαν παίκτες και βοήθησαν. Κι εμείς ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Έτσι όπως ήρθε η χρονιά, ο πρώτος στόχος ήταν να σώσουμε την ομάδα και να μείνουμε
στην κατηγορία. Είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική γιατί ο Πανιώνιος δεν πρέπει να παλεύει για αυτόν τον στόχο»

Για τη συνεργασία του με τον Τάκη Λεμονή: «Ο προπονητής με πίστεψε και εγώ πιστεύω ότι όταν κάποιος σου δείχνει εμπιστοσύνη πρέπει να το ανταποδίδεις και να δείχνεις προσπάθεια. Δεν ήταν πολλές οι συμμετοχές που είχα στην αρχή, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος βοηθώ την ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πραγματικά το μόνο που σκέφτομαι είναι να σωθούμε και μαθηματικά. Αγάπησα την ομάδα και θέλω να είναι στην πρώτη κατηγορία. Είχαμε κάνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο. Του είπα ότι θα ήθελα να μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλο μέρος στη ζωή μου. Θέλω ο Πανιώνιος να έχει στόχους ανώτερους».
Keywords
Τυχαία Θέματα