Δεν άντεξε στο «καμίνι» του Βελιγραδίου

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Βελιγράδι, γνωρίζοντας την ήττα, 28-22, από την Παρτιζάν, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ.Σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Σέρβοι φίλαθλοι, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να κινδυνεύσει ακόμη και η σωματική ακεραιότητα των παικτών της ελληνικής ομάδας, η Ένωση όπως ακριβώς έγινε και στο ματς με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία στον προηγούμενο γύρο, έδειχνε να αντέχει στην πίεση του αντιπάλου.

Και παρότι σε κανένα σημείο
της αναμέτρησης η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα η εμφάνισή της στο παρκέ του «Σπόρτσκι Τσένταρ Βόζντοβατς» της δίνει πολλές ελπίδες για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στην Αθήνα. Η Παρτιζάν έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 11-7, στην επανάληψη όμως το συγκρότημα του Γιάννη Αρβανίτη με επιθετικό παιχνίδι βρισκόταν πάντα σε απόσταση αναπνοής (14-12, 21-18, 23-21) και τη διαφορά να μην ξεπερνάει τα δύο τέρματα.

Τρία λεπτά σχεδόν πριν από το τέλος του αγώνα εκτός από την εξέδρα πήρε «φωτιά» και ο αγωνιστικός χώρος, με τους Σέρβους να σημειώνουν τρία αναπάντητα τέρματα από τη γραμμή του πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 28-22, παρά την εκπληκτική εμφάνιση του Κουλούρη, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Αρκετά ήταν τα παράπονα που είχε η ελληνική πλευρά από τη διαιτησία. Την προσπάθεια της ΑΕΚ στήριξαν και 50 περίπου φίλαθλοι της Ένωσης από το Σύνδεσμο της Original στο Λονδίνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα