Επαφές για αδειοδότηση στον Ηρακλή

Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή απολαμβάνουν διήμερο ρεπό, η Διοίκηση της κυανόλευκης ΠΑΕ κλιμακώνει τις προσπάθειές της ώστε να εξασφάλισει την πολυπόθητη αδειοδότηση για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμη και μέσα στις μη εργάσιμες μέρες του τριημέρου, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ηρακλής
εντατικοποιούν τις ενέργειες που αφορουν τη  διαδικασία Αδειοδότησης.Οι επαφές με πρόσωπα, που έχουν να κάνουν με το θέμα (τηλεφωνικές ή εκ του σύνεγγυς) είναι καθημερινές και τα έγγραφα που αφορούν τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους συμπληρώνονται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς, προκειμένου να κλείσουν, ένα προς ένα, τα πάμπολλα ανοικτά μέτωπα, τα οποία έχει να αντιμετωπίσει η Διοίκηση.

Μάλιστα, μέσα στο τριήμερο, το βάρος πέφτει σε επικοινωνίες με το εξωτερικό και συνεννοήσεις για οικονομικές καταβολές και διευθετήσεις, που αφορούν πρώην ποδοσφαιριστές του Γηραιού, των οποίων η συναίνεση είναι σημαντική.

Ανάπαυση, πριν την τελική ευθεία

Το διήμερο ρεπό του σαββατοκύριακου, που πρόσφερε στην ομάδα ο κ. Γιώργος Παράσχος, απολαμβάνουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά από ένα πενθήμερο με βαρύτητα, από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας, στον τομέα της αγωνιστικής τακτικής, ο προπονητής του Ηρακλή αποφάσισε να χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει των τριών υπολειπόμενων παιχνιδιών της Super League.Η τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη αρχίζει την Δευτέρα (28/03), με προπόνηση στη Μίκρα (17:00).
Keywords
Τυχαία Θέματα