«Δεν συζητήσαμε για την ΑΕΚ»

17:12 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

H AEK δίνει μάχη «τρίτης θέσης» σε λίγο στον Λαγκαδά, αλλά η ονοματολογία για «επίδοξους χρηματοδότες» μόλις άρχισε. Το σύνηθες όνομα (Βίκτωρ Ρέστης) γράφτηκε και για ενδεχόμενη εμπλοκή του με την ΚΑΕ ΑΕΚ, γεγονός που μόνο καλό δεν κάνει σε μία περίοδο, που υποτίθεται, ότι οι υπεύθυνοι προσδοκούν στη λαϊκή συμμετοχή για την αύξηση

του Μετοχικού Κεφαλαίου. Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου δεν... διέψευσε ακριβώς το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας περί συνάντησης του με τον μεγαλοεφοπλιστή και με δηλώσεις του στη σημερινή «ΩΡΑ των σπορ» τόνισε: «Ήταν μία οικογενειακή συνάντηση. Με τον κύριο Ρέστη γνωριζόμαστε τόσο εγώ, όσο και ο πατέρας μου, όπως είναι λογικό από τη στιγμή που κινούμαστε στον εφοπλιστικό χώρο. Δεν συζητήσαμε για την ΑΕΚ. Ο κύριος Ρέστης ξέρει ότι είμαι πρόεδρος του μπάσκετ και μέχρι εκεί».

Ο κ. Γεωργαντζόγλου ήθελε να πει «δεν συζητήσαμε ακόμα για την ΑΕΚ», διότι στο μυαλό του είναι να συζητήσει μαζί του για την ΚΑΕ ΑΕΚ. Μόνο, που λογικά θα πρέπει να έλαβε το μήνυμα (ο Γεωργαντζόγλου) χθες. Το ίδιο μήνυμα, που έλαβε και ο Ντέμης Νικολαίδης όταν συναντήθηκε μαζί του και για την ΠΑΕ. «Παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του», ήταν η ξεκάθαρη θέση του Ρέστη, όπερ σημαίνει «δεν με ενδιαφέρει η ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα