Νέα ήττα για Εθνική

17:02 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την ήττα με 13-8 από την οικοδέσποινα Ρωσία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών στο σημερινό τέταρτο αγώνα της στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας «10 Κίρισι Καπ».

Ηταν η τρίτη ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση με μεγάλη διαφορά στο σκορ, κάτι που αντικατοπτρίζει την (ακόμα μία) μέτρια εμφάνιση, γεγονός που προβληματίζει τους φίλους της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ακόμα περισσότερο.

Και λίγες ημέρες πριν από τη συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης (15-21 Απριλίου) όλοι αναρωτιούνται πότε και πως θα βρει τον καλό της εαυτό.

Οι Ρωσίδες, που έπαιζαν στο δικό τους «γήπεδο», με τη στήριξη των οπαδών τους στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, επέβαλαν από την αρχή το δικό τους ρυθμό, εκμεταλλευόμενες τη νωθρότητα, την κακή αμυντική λειτουργία και τις λάθος επιλογές της ελληνικής ομάδας. Ετσι, βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 9-4 στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά και με 11-5 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου. Κάπου εκεί η Εθνική μας έδειξε να συνέρχεται και για ένα μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό μειώνοντας μέχρι το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου στο πιο αξιοπρεπές 11-8. Μέχρι εκεί, όμως, διότι στο φινάλε, με γκολ των Μπελιάεβα και Ζελέντσοβα, η Ρωσία έφτασε στο τελικό 13-8.

8λεπτα: 2-5, 2-4, 1-2, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδόνη, Ψούνη, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 1, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 1, Λαρά 1, Μπενέκου.

ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντρ Καμπάνοφ): Κοβτονουβσκάι, Φεντότοβα 2,Προκόφιεβα 4, Κόνουκ 2, Αντόνοβα 2, Ζελέντσοβα 1, Λισούνοβα, Κοχριάκοβα, Τανκέεβα, Μπελιάεβα 1, Ιβάνοβα 1, Κουρότσκινα, Ουστίκινα.

Διαιτητές: Σέρινταν (Ιρλανδία), Μπλάνκο (Ιταλία).

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 8 το πρωί (ώρα Ελλάδας) την Ολλανδία στο τελευταίο της παιχνίδι στο τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα