Βενγκέρ: Δεν γίνεται ο Κέιν να μην έχει παίξει στην Εθνική Αγγλίας

16:07 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

Με 22 γκολ σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χάρι Κέιν είναι, φέτος, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Τότεναμ και το γεγονός πως ακόμα δεν έχει κληθεί στην Εθνική Αγγλίας είναι, για τον Αρσέν Βενγκέρ, αδιανόητο.
Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ είδε τον Κέιν να βάζει δυο γκολ στην ομάδα του και να χαρίζει στη Τότεναμ τη νίκη και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: "Δεν γίνεται να μην έχει αγωνιστεί

ακόμα στην Αγγλία. Όταν έχεις πετύχει τον αριθμό των γκολ που έχει σκοράρει και δεν τον καλείς στην Εθνική, τότε θα βρεθεί κάποιος να του δώσει ένα διαβατήριο και να τον καλέσει εκείνος".
O 21χρονος Κέιν, από τη πλευρά του, δήλωσε: "Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας είναι τον Μάρτιο και υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο για να παιχτεί μέχρι τότε. Εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και θα δούμε τι θα συμβεί. Δουλεύω όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού μου και έχω αυτοπεποίθηση. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή και αυτό φαίνεται από το χαμόγελο στο πρόσωπο μου όταν αγωνίζομαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα